Kylling med honning og sennep


Kylling med honning og sennep er en skøn og virkelig nem hverdagsret, som snildt kan serveres til en dejlig weekendmiddag også – hvor man så blot kan opgradere på tilbehøret og servere et glas godt vin til.
Jeg er vild med kombinationen af honning og sennep i mit køkken og bruger ofte den blanding i marinader, vinaigrette og lign. Til en ret som denne servere jeg i hverdagene kartofler eller ris til – alt efter årstid. Det er en ret der kan gå til det meste.
Prøv også: skønne opskrifter på godt tilbehør til aftensmad >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kylling med honning og sennep
- 4 kyllingebryst med skind
- 3 spsk honning
- 3 spsk sennep
- 1 øko citron, saften og lidt revet skal herfra
- 4 stængler frisk rosmarin
- 1 spsk smør
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Bland honning, sennep, citronskal, 2 kviste rosmarin og citronsaft sammen og vend kyllingestykkerne i marinaden.
Krydr med salt og peber og lad det stå på køl i minimum en halv times tid, gerne længere.
Smør et ovnfast fad med smør.
Anret kyllingen deri og sæt fadet i ovnen ved 175 grader varmluft i ca 30 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.
Server med friske kviste rosmarin.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Normalt er jeg ikke til kyllingebryst og når jeg laver den med nogenlunde samme marinade, er kyllingebryst rigtig god på en gasgrill. Jeg giver den ca 5- 7 minutter på hver side og lader kødet hvile.
Har du nogle ideer til tilbehør, gerne en vintersalat, noget dyppede og mættende kartofler/brød mm.? Fødselsdagsfrokost i sigte! Tak for mange gode opskrifter i øvrigt!
Tak for din søde hilsen.
Jeg ville vælge Knuste kartofler, grøn salat med æble og spidskålsalat – samt måske koldhævede flutes
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Din nye kogebog er så inspirerende ! Har givet den til min svigerdatter og søn, de er vilde med den!
Forærede den til min veninde som har 25 andre kogebøger , men denne blev ikke sat på hylden , den ligger på køkkenbordet og de er meget begejstrede!
Tusind tusind tak ♡
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen
Rigtig god weekend
Kærlig hilsen
Ann-Christine