Krydrede kyllingelår


Lækre krydrede kyllingelår som er et hit til både madpakken, børnefødselsdage og til aftensmad med ovnbagte kartofler, grøntsager, gnavegrønt og bagt spidskål eller en god salat til.
Kyllingelårene kan fint marineres enten 30 minutter inden de bages og de kan lægge i kryddermarinaden i op til 24 timer og bliver ekstra lækre og møre når de får lidt ekstra tid. Hele min familie er vilde med de saftige krydrede kyllingelår og jeg laver altid gerne et par ekstra, når de er på menuen, så der også er til madpakken dagen efter.
Prøv også: opskrift på bagt pasta bolognese >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Krydrede kyllingelår
- 4 kyllingelår
- Krydderier
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk honning
- 1 spsk soja
- 0,50 citron, saft herfra
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 tsk røget paprika
- 1 tsk sød paprika
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rør kryddermarinaden sammen i en skål og pensl den på kyllingelårene. Kom gerne lidt under skindet også, hvor det er muligt.
Lad kyllingelårene med krydderi trække i mindst 30 minutter og gerne op til 24 timer i køleskabet.
Læg de krydrede kyllingelår på en bradepande med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn 175 grader varmluft i 30-35 minutter, til de er gennemstegte.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Airfryer?
Mvh. John Johansen
Chili con carnen blev super god – tak!
Endnu en rigtig god opskrift fra dig – tusind tak! I aften skal vi have chili con carne lavet efter din opskrift – glæder mig .-).
Tusind tak! Det er jeg glad for at høre – håber også chili con carnen blev skøn :)
Kh Ann-Christine