Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/krydrede-boennedeller/ Aftensmad Vegetar

Krydrede bønnedeller

Disse banditter af nogle gode bønnedeller er drøngode at fylde i madpandekager, pitabrød og den slag.

Bønnedeller gør sig nemlig super godt i selskab med en cremede dips, dressinger og masser af sprøde friske grøntsager. Gerne pakket ind i en wrap!

Man kan selv vælge hvor store de skal være, men jeg synes de er skønne, når de har en størrelse som en lille frikadelle og så der kan være 2-3 stykker i en wrap eller pitabrød med dips og grønt.

Prøv også: min opskrift på majspandekager >>

Krydrede bønnedeller
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT20M12
Ingredienser
  • 1 dåse butterbeans, drænede og skyllede
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 2 æg
  • 30 g hvedemel
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1 spsk stødt koriander
  • 1 tsk mediumstærk karry
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 1 spsk olivenolie, til pensling
  • 1 tsk salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Hak bønnerne mellemgroft i en minihakker, sammen med finthakkede løg, hvidløg og persille. Kom æg, mel og alle krydderierne i og kør det hurtigt sammen, men uden at farsen bliver for lind og fintdelt. Den vil være blød, men skal gerne være lidt “grovkornet” i det.

Lad farsen trække på køl i 30 minutter.

Form 10 deller og læg dem på en brade­pande med bagepapir. Pensl med olie og bag dem i en forvarmet ovn ved 190 gra­der varmluft i cirka 25 minutter. Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.