Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/krabbekloer/ Aftensmad Fisk & Skaldyr, Sommer

Krabbeklør med dilddressing

Krabbeklør er en skøn spise og serveret med en god hjemmerørt dilddressing og et godt brød til, så er sommerlykken gjort.

Det er lækker sommermad og dejligt at hygge om i haven, hvor man har god tid til at sidde og pille kødet ud af krabbekløerne.

Krabbeklør kan serveres som en forret, eller man kan servere det sammen på et skaldyrsfad med andre dejlige skaldyr, som fx østers, rejer, jomfruhummere og andet godt.

Prøv også: opskrift på koldhævet flutes >>

Krabbeklør med dilddressing
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • krabbekløer
  • 1 kg krabbeklør
  • 3 liter vand
  • 1 spsk salt
  • 0,50 øko citron, i både
  • Dilddressing
  • 2 dl cremefraiche 18 %
  • 2 dl frisk dild, finthakket
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Krabbeklør
Kog en stor gryde med vand op til kogepunktet, tilsæt salt og citronbåde, samt krabbeklør.

Sæt låg på, kog op og lad krabbekløerne simrekoge i 20 minutter. Sluk for varmen og lad krabbekløerne hvile i yderligere 10 minutter – så er de klar til at blive fisket op og serveret.

Flæk skallen med en hammer, i mangel af bedre redskab, og pil det lækre krabbekød ud med lange tynde gafler.

Dild dressing
Rør creme fraiche, dild, salt og peber sammen i en skål og smag til.