Kopnudler ala asiatisk nudelsuppe
Her får du en dejlig opskrift på hjemmelavede kopnudler i en udgave ala asiatisk nudelsuppe.
Hjemmelavede kopnudler er så lækkert og en dejlig måde at få brugt rester fra grøntskuffen og samtidig få en varmende sund madpakke med.
Du kan lave den samtidig med aftensmaden og sætte den på køl til næste dag – de holder sig i køleskabet i minimum 2 dage, så lav evt et par stykker.
Prøv også: få flere madpakke opskrifter her >>
Arbejdstid 25 min.
Antal 1 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kopnudler ala vietnamesisk nudelsuppe
- Vietnamesisk nudelsuppe
- 0,50 tsk rød karrypasta
- 1 dl grøntsagsbouillon, kraftigt blandet
- 100 ml kokosmælk
- 1 spsk fishsauce
- 1 lime, saften herfra
- 0,50 tsk sukker
- 1 tsk ingefær, fintrevet
- 100 g nudler
- 100 g kyllingefilet, tilberedt
- 0,50 forårsløg, fintsnittet
- 1 gulerødder, i julienne
- 3 champignon, renset og skåret i tynde skiver
- 4 cherrytomater, skåret i kvarte
- 0,25 rød peberfrugt, i små tern
- 1 knivspids chiliflager
- 1 håndfuld frisk koriander
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør karrypasta, grøntsagsboullion, kokosmælk, fishsauce, limesaft, sukker og friskrevet ingefær sammen i en skål til en asiatisk marinade.
Kog nudlerne til de er akkurat møre. Hæld det kogende vand fra, hæld iskoldt vand over nudlerne og lad dem dryppe af i en sigte.
Bland de kolde nudlerne med den asiatiske marinade og anret den i madkassen. Top med kylling og alle grøntsagerne og luk madpakken.
Ved servering hældes kogende vand over og suppen røres godt rundt. Lad det trække i et par minutter, inden det er klar til at blive nydt.