Konfekt med pistacie og marcipan
Konfekt med pistacie og marcipan overtrukket med hvid chokolade.
Disse små skønne hapsere er så lækre og den aromatiske citronskal sammen med de grønne pistaciekerner og den vaniljelækre hvide chokolade er uimodståelig skøn.
Hvis du har en limoncello i gemmerne, så kom endelig gerne et par dråber i marcipanen. Det vil smage så lækkert!
Konfekten er nem at lave og kan glimrende holde sig nogle uger i en lufttæt beholder.
Prøv også: min opskrift på saltkarameller >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 10 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Konfekt med pistacie og marcipan
- 100 g marcipan
- 30 g pistaciekerner uden salt, finthakket
- 0,50 øko citron, fintrevet skal herfra
- 100 g hvid chokolade
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Ælt marcipan med finthakkede pistaciekerner og citronskal. Gem lidt pistaciekerner til drys
Tril pistaciemarcipanen i små kugler.
Temperer chokoladen og dyp marcipankuglerne i chokoladen og drys med det sidste pistacie.
Jeg har boet i Australien i 37 år og har nu lige fået dit website anbefalet. Ih, hvor er det helt fantastisk.
Jeg har lige 2 spørgsmål:
Beskriver eller kan du anbefal et sted, hvordan man temperer både hvidt og almindelig chokolade?
Er dit teske mål 5 ml og din spise ske 15 ml?
Jeg håber meget at kunne abonnere i det nye år.
Rigtig glædelig jul til dig og din familie🎄
Hej Anette
Mange tak for din søde hilsen, det er jeg super glad for at høre ♡ Stort velkommen her til Valdemarsro.
Jeg har en vejledning til tempereret chokolade her
Jeg har ikke målt ml på mine tsk og spiseskeer, men det er lyder umiddelbart meget rigtig med 5 og 15 ml.
Glædelig jul
Kh Ann-Christine
Tusinde tak for dit hurtige svar.
….og en rigtig glædelig jul til dig og din familie🎄
Den hvide chokolade vil ikke smelte, forstår det ikke. Bruger vandbad. Marcipankuglerne eg vildt gode, den hvide chokolade vil være prikken over i’et
Hmm, ja det lyder mærkeligt. Hvilket chokolademærke bruger du?
Rigtig glædelig jul
Kh Ann-Christine
Mmmmm hvor sér de lækre ud. Glædelig Jul
Hej.
Fjerner du hinden/skallen inden du bruger pistaciekernerne??
Tak for nogle dejlige opskrifter :)
Jeg fjerner ikke hinden inden.
Tak for din søde hilsen og rigtig god fornøjelse med konfektlavning
Kh Ann-Christine
Tak for dit svar :)
Hvor er de elegante! Elsker altså bare alt med pistacie..💞
Mange tak, og helt enig! Det er så lækkert, og særlig godt sammen med citron :)
Kh AC