Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/konditorcreme/ Kager og søde sager

Konditorcreme

Konditorcreme er en luftig vaniljecreme rørt med flødeskum. Det bliver en lækker og luftig sag, som fløjlsblød og virkelig lækker i flødeskumskager og som tilbehør til desserter.

Et klassisk gåsebryst eller medaljer med konditorcreme der er lavet med hjemmelavet vaniljecreme med aromatisk fed vanilje og luftig flødeskum er virkelig lækkert!

Man kan også bruge konditorcreme i vandbakkelser og til dejlige lagkager.

Prøv også:  opskrifter på lækre lagkager  >>

Konditorcreme
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT6HPT30M1
Ingredienser
  • 1 vaniljestang
  • 120 g sukker
  • 6 æggeblomme
  • 30 g majsstivelse
  • 5 dl sødmælk
  • 1,50 dl piskefløde
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud.

Skil vaniljekornene fra hinanden, ved at blande dem med sukker.

Rør vaniljesukker, æggeblommer og majsstivelse godt sammen i en gryde. Pisk mælken i og varm langsomt op til kogepunktet under konstant omrøring til det tykner og bliver en lækker tyk vaniljecreme.

Hæld vaniljecremen i en skål, læg husholdningsfilm over overfladen og stil i køleskabet til cremen er helt kold.

Pisk fløden til en luftig flødeskum og vend den i vaniljecremen til en luftig og lækker konditorcreme