Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kokostoppe/ Dessert Julekonfekt, Juleopskrifter, Kager, Kager og søde sager, Konfekt og slik

Kokostoppe

Kokostoppe er lækkert at lave selv og et hyggeligt lille bageprojekt.

De er skønne som julekonfekt og i det hele taget er det en dejlig opskrift på kokostoppe eller kokosmakroner, som de også kaldes. Kombinationen af en smule sprødhed, sødme og sejhed er uimodståelig.

De smager af og udstråler meget mere overskud, end der er lagt i arbejdet med at lave de små kokosmakroner. Nemme at bage og smager drøngodt.

Prøv også: chokoladekonfekt med skumfiduser >>

Kokostoppe
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M12
Ingredienser
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 50 g marcipan
  • 200 g kokosmel
  • 200 g mørk chokolade
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom æg og sukker i en skål og pisk det godt sammen med en håndmikser.

Riv marcipanen på et rivejern og rør groftrevet marcipan og kokosmel i skålen med æg og sukker. Lad dejen hvile i 15 minutter.

Form kokostoppene på en bageplade med bagepapir. Vask hænderne i lidt  koldt vand, så er det nemt at rette toppene til, så de får  en flot form.

Bag i forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 10-12 minutter, til  de er smukt gyldne på toppen.

Køl af på en rist og dyp dem derefter i tempereret chokolade, gerne ad to omgange, så det bliver en tyk, sprød og lækker chokoladebund