Kokosmuffins


Kokosmuffins smager fantastisk og smager som en skøn mellemting mellem konfekt og muffins. Så herligt!
De små kokosgodter er fyldt af smag og super nemme at bikse sammen. Derudover er det et kæmpe hit at de kan fryses ned, for så man kan lave en portion i god tid, og altid have lidt lækkert i fryseren til uventede gæster og den søde tand.
Disse kokosmuffin kan varieres med både andre krydderier og både mælkechokolade og mørk chokolade smager dejligt til.
Prøv også: skøn opskrift på bananmuffins >>
Arbejdstid 25 min.
Antal 12 stk.
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kokosmuffins
- 50 g hasselnødder
- 125 g smør, stuetemperatur
- 175 g sukker
- 0,50 tsk vaniljesukker
- 3 æg
- 100 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 150 g kokosmel
- 100 g mørk chokolade, grofthakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kom hasselnødderne i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft og bag i 15 minutter til hinderne bliver sprøde og sprækker. Kom hasselnødderne i et rent klæde og gnid hinderne af. Hak dem fint og stil dem til side.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen, til det er luftigt. Pisk et æg i ad gangen, til det er ensartet.
Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen, sigt det i dejen og rør godt rundt. Kom derefter kokosmel, grofthakket chokolade og hasselnødder i og vend det hele godt rundt i dejen.
Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 18-20 minutter, til de er gennembagte i midten.
Lad dem køle lidt af i formen på en rist.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Det er mine ynglingskager. Jeg får 16 stk ud af dem. De er så velegnede til tur-kager. De bliver ikke tørre og kedelige, selvom de er et par dage gamle
De er også super til dessert med lidt vanilleis til 🌞🌞
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din fine hilsen og tilbagemelding på opskriften.
Dejlig dag til dig ♡
Kh Ann-Christine
De skal prøves!
Skal formen fyldes helt op eller er det blot halvvejs?
Og bruger du de “høje” forme eller de mere lave?
Hej Anja,
Det er blot helt almindelige muffinsforme, og mængden i opskriften passer med at de fyldes op lige knap til kanten af formen
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej
Jeg har undladt nødder og ikke erstattet med andet. Det kan sagtens lade sig gøre og de smager fantastisk. Kommer i madposer og i fryseren når de er helt kolde.
Har netop bagt 67 stk, som gives væk til barnedåb.