One Pot Pasta med kødsovs


One pot pasta med kødsovs er vildt lækker mad, som børnene med garanti er vilde med. Jeg har lavet opskriften som one pot pasta, fordi det er nemt, hurtigt, bliver vildt lækkert og så sparer man lidt opvask.
Pasta med kødsovs er virkelig en klassiker og tilmed en super nem og hurtig hverdagsret og her er masser af grønt i retten også.
Jeg ved I er lige så vilde med de lækre one pot retter, som vi er – og det er så hyggeligt at dele alle mine opskrifter på disse med jer.
Prøv også: one pot pasta med chorizo >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
One Pot Pasta med Kødsovs
- 50 g bacon
- 400 g hakket oksekød
- 350 g pasta
- 2 løg, finthakkede
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 gulerødder, groftrevet
- 1 squash, groftrevet
- 10 cherrytomater, skåret i både
- 2 stængler bladselleri, groftrevet
- 2 spsk soltørrede tomater i olie, finthakket
- 1 tsk tørret timian
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 2 spsk rød balsamico
- 5 dl grøntsagsbouillon
- 1 dl rødvin, (kan undlades)
- 2 spsk olivenolie
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Derudover
- 50 g parmesan, friskrevet
- 1 håndfuld frisk timian
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Steg bacon sprødt i en stor gryde med olie – den samme som du vil tilberede din one pot pasta i. Læg bacon kortvarigt til side og brun oksekødet i baconfedtet i den samme gryde.
Tilføj alle de andre ingredienser, samt den stegte bacon i gryden.
Rør godt rundt og skru ned til middelvarme.
Lad det simre under låg i cirka 10-15 minutter. Rør et par gange undervejs og test, om pastaen er al dente.
Server med friskrevet parmesan og eventuelt lidt frisk timian.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kan jeg erstatte hakket oksefars med hakket kyllingefars og kræver det ekstra krydderier?
Ja, det kan du fint gøre. Vurder om der skal lidt ekstra krydderi i ved tilsmagning til sidst, umiddelbart bør det ikke være nødvendigt fra start :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Da Jeg har sukkersyge, leder jeg efter opskrifter, jeg kan bruge.
Hvor kan jeg evt. finde sådan nogle?
Jeg syntes, at dine opskrifter er super dejlige, og bruger dem gerne til inspiration.
Kh Mikala
Hej Mikala,
jeg er sikker på at du kan bruge langt de fleste af mine opskrifter på aftensmad, det er der mange med diabetes der gør. Men måske vil det være en god ide at søge hjælp hos en kostvejleder eller diabetesforeningen og så ellers eksperimentere med hvad du synes fungere rigtig godt for dig.
Jeg kommer lidt nærmere omkring blandt andet sukker, diabetes mv ift mine opskrifter her: https://www.valdemarsro.dk/ofte-stillede-spoergsmaal-til-valdemarsro-opskrifter/#kost_allergener
Kh Ann-Christine
Kunne godt tænke mig at få opskrifterne også til en og to personer.
Hej Jytte
Både i Valdemarsro App kan du rette opskrifterne ned til en eller to personer, du kan finde appen i google play og App Store og du kan også rette op og ned i mængden her på Valdemarsro.
Kh AC