Klassisk rejesalat


Rejesalat er lækker til frokostbordet og smager forrygende på rugbrød eller lyst surdejsbrød med æg til.
Den fyldige pålægssalat med rejer, asparges og dild i en cremet dressing er også lækkert i sandwich, som fyld i små vandbakkelser, krustader eller på crostini til en appetizer.
Rejesalat er hurtig at lave og kan tilberedes i god tid, så den er nem at servere når man skal have gæster. Jeg holder meget af at servere den til vores årlige påskefrokost og til julefrokosterne med familien, entet anrettet i skåle til at man kan forsynes sig fra og som en del af små appetizers.
Prøv også: alle mine opskrifter på pålægssalater >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Klassisk rejesalat
- 3 spsk cremefraiche 18 %
- 3 spsk mayonnaise
- 0,50 øko citron, fintrevet skal og en smule saft
- 100 g aspargessnitter
- 250 g rejer, drænet
- 0,50 håndfuld frisk dild
- salt og friskkværnet peber
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rør mayonnaise, cremefraiche og fintrevet citronskal sammen.
Dræn rejer og asparges godt og dup dem derefter tørre på køkkenrulle. Vend rejer og asparges i dressingen sammen med finthakket dild. Smag godt til med salt, friskkværnet peber og et par dråber citronsaft efter smag.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.