Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/klassisk-rejesalat/ Appetizer Efterår, Forår, Frokost, Julefrokost, Pålægssalat, Sommer, Vinter

Klassisk rejesalat

Rejesalat er lækker til frokostbordet og smager forrygende på rugbrød eller lyst surdejsbrød med æg til.

Den fyldige pålægssalat med rejer, asparges og dild i en cremet dressing er også lækkert i sandwich, som fyld i små vandbakkelser, krustader eller på crostini til en appetizer.

Rejesalat er hurtig at lave og kan tilberedes i god tid, så den er nem at servere når man skal have gæster. Jeg holder meget af at servere den til vores årlige påskefrokost og til julefrokosterne med familien, entet anrettet i skåle til at man kan forsynes sig fra og som en del af små appetizers.

Prøv også: alle mine opskrifter på pålægssalater >>

Klassisk rejesalat
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 3 spsk cremefraiche 18 %
  • 3 spsk mayonnaise
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal og en smule saft
  • 100 g aspargessnitter
  • 250 g rejer, drænet
  • 0,50 håndfuld frisk dild
  • salt og friskkværnet peber
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør mayonnaise, cremefraiche og fintrevet citronskal sammen.

Dræn rejer og asparges godt og dup dem derefter tørre på køkkenrulle. Vend rejer og asparges i dressingen sammen med finthakket dild. Smag godt til med salt, friskkværnet peber og et par dråber citronsaft efter smag.