Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kirsebaer-til-juletiden-tip/

Kirsebær til juletiden – tip

Kirsebær

Vi spiser mange, mange kirsebær lige nu.  De danske kirsebær er i højsæson og de smager jo forrygende.

En stor portion friske sommersøde kirsebær har jeg halveret, udstenet og frosset ned til julens risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce. Sidste år eksperimenterede jeg en del med at finde frem til den allerlækreste opskrift på hjemmelavet kirsebærsauce. Det lykkedes! – og jeg glæder mig allerede til at lave den igen og ikke mindst dele opskriften med jer her på bloggen til jul.

Igen i år gemmer jeg en god portion ribs på stængler til juleanden. Det er simpelthen så lækkert at tage de søde og syrlige bær op og pynte andestegen med den til juleaften – og lave en lækker portion rysteribs, som blev serveret til.

Det er jo nu sommerens lækkerier skal syltes, koges og gøres ved, så det kan holde sig et godt stykke ind i efteråret og vinteren.

Del endelig hvis I har andre gode tips, som skaber glæde til vinter og jul.

Opskrift på den lækre hjemmelavede kirsebærsauce får I her

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • Linda:
    14. august 2017 kl. 12:52

    Så fik jeg udstenet kirsebær og 3 x 800 gram er nu klar til fryseren! Ih, hvor jeg glæder mig til december – det bliver helt specielt, for i år har jeg nemlig også husket at fryse ribs ned ;-)

    Tak for den skønne blog og det store arbejde i gør :-)

    • Ann-Christine:
      15. august 2017 kl. 10:19

      Man bliver simpelthen så glad for det til jul, med sådanne lækkerier i fryseren til julemaden.
      Tusind tak for din søde hilsen ♡
      Kh AC

  • Janni:
    2. december 2015 kl. 22:08

    Hej. Er det kun mig der savner den opskrift på kirsebærsauce?? Er den på vej ;-)

    • Ann-Christine:
      3. december 2015 kl. 08:41

      Ihh, hvor det lyder godt at den er længe ventet ;)
      Den kommer på bloggen fredag og jeg g l æ d e r mig til at lave den!
      Kh AC

  • Rikke:
    12. august 2015 kl. 08:32

    Den opskrift vil jeg glæde mig til du deler, det er en rigtig god ide.

    • Ann-Christine:
      12. august 2015 kl. 09:48

      Jeg glæder mig SÅ meget til at dele den – og til at spise risalamande med kirsebærsauce igen ;)

  • Vis alle 22 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.