Karrysild


Hjemmelavede lækre karrysild i en skøn cremet dressing, som smager fabelagtigt lækkert!
Det er så dejligt at lave sine egne dressinger og cremede sildeserveringer, for så kan man lige twiste og justere lidt med de forskellige ingredienser og servere en lækker sild til frokosten, hvad enten det er til årets julefrokost, den dejlige påskefrokost eller en helt almindelig dag, hvor der blot skal lidt nemt og lækkert på bordet.
Prøv også: min opskrift på spinatroulade >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 6 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Karrysild
- 2 tsk mediumstærk karry
- 1 dl cremefraiche 38%
- 1 knivspids stødt gurkemeje
- 2 spsk dijon sennep
- 20 g cornichoner, finthakket
- 0,50 æble, i små tern
- 250 g gammeldags modnede sild
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 6 skiver rugbrød
- 1 rødløg, i ringe
- 0,50 æble, i tern
- 3 æg, smilende
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rist karry på en tør pande ved svag varme nogle minutter til det dufter dejligt.
Kom cremefraiche med karry, gurkemeje, dijonsennep i en skål og rør det godt sammen. Tilsæt de finthakkede cornichoner og æbletern, vend dem godt rundt i karrycremen og smag til med salt og peber.
Skær sildene i mindre stykker og vend dem i karrydressingen.
Server til rugbrød med rødløg, æbler i tern og smilende æg. Top tilsidst med masser af frisk dild.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej Ann-Christine
Min mand har forsøgt sig med dine karrysild, og det var ren katastrofe. De var alt, alt for stærke, og dijonsennepen var så gennemtrængende, at vi slet ikke kunne ikke smage karry. 2 spsk dijonsennep er også lige i overkanten, synes jeg.
Vh Annette
Hej Annette
Tak for din tilbagemelding. Jeg synes gerne de må smage af noget, og kan selv rigtig godt lide sennepssmagen sammen med karry.
Men undlad endelig bare sennep eller blot smag til med den, hvis I prøver den igen.
Kh Ann-Christine
Er dette ikke en forkert opskrift??!
Denne opskrift er vel sennepssild? i en karry sild skal der normalt ikke sennep i..
Nej, den er helt korrekt! I min karrysild skal der sennep i, det smager nemlig super godt og understreger smagen af karry på fineste vis (til min smag ihvertfald)
Juster evt blot til med mindre eller ingen sennep, hvis du foretrækker det. Ellers kan du jo blot smage til med det efterfølgende hvis du vil :)
Kh Ann-Christine