Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/karrysild/ Efterår Fisk & Skaldyr, Frokost, Julefrokost, Juleopskrifter, Påskefrokost, Sommer, Vinter

Karrysild

Hjemmelavede lækre karrysild i en skøn cremet dressing, som smager fabelagtigt lækkert!

Det er så dejligt at lave sine egne dressinger og cremede sildeserveringer, for så kan man lige twiste og justere lidt med de forskellige ingredienser og servere en lækker sild til frokosten, hvad enten det er til årets julefrokost, den dejlige påskefrokost eller en helt almindelig dag, hvor der blot skal lidt nemt og lækkert på bordet.

Prøv også: min opskrift på spinatroulade >>

Karrysild
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT20M6
Ingredienser
  • 2 tsk mediumstærk karry
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 1 knivspids stødt gurkemeje
  • 2 spsk dijon sennep
  • 20 g cornichoner, finthakket
  • 0,50 æble, i små tern
  • 250 g gammeldags modnede sild
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 6 skiver rugbrød
  • 1 rødløg, i ringe
  • 0,50 æble, i tern
  • 3 æg, smilende
  • 1 håndfuld frisk dild, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rist karry på en tør pande ved svag varme nogle minutter til det dufter dejligt.

Kom cremefraiche med karry, gurkemeje, dijonsennep i en skål og rør det godt sammen. Tilsæt de finthakkede cornichoner og æbletern, vend dem godt rundt i karrycremen og smag til med salt og peber.

Skær sildene i mindre stykker og vend dem i karrydressingen.

Server til rugbrød med rødløg, æbler i tern og smilende æg. Top tilsidst med masser af frisk dild.