Karrydressing
Hjemmelavet karrydressing er så lækkert og meget anvendeligt til både salater, sandwich og i madpandekager med godt fyld.
Jeg laver den gerne af en mellemstærk karry, og man skal smage godt til med den karry man har. Nogle er ret milde og smager ikke af meget, så skal der selvsagt en del mere til, for at dressingen smager af noget. Smagen udvikler sig lidt efter den er rørt. Så det er en god ide at røre den sammen og lade trække smag på køkkenbordet, så kan du smage den til igen inden servering.
Prøv også: opskrift på lækker cremefraiche dressing >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Karrydressing
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 2 spsk mayonnaise
- 2 tsk mediumstærk karry
- 1 tsk dijon sennep
- 1 tsk sukker
- 0,50 øko citron, fintrevet skal og en smule saft
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør dressingen sammen med alle ingredienserne og smag karrydressingen godt til med mere salt, peber, citronskal, sennep, sukker og evt. mere karry alt efter smag og behag.