Karrysalat
Hjemmelavet karrysalat er virkelig bare det bedste – smager så godt, så man kan spise det i en sandwich, men formålet med at lave karrysalat er nu for mig at komme det på en god gammeldags rugbrødsmad med marinerede sild.
SÅ godt, at man topper en sildemad lidt rigeligt med en hjemmelavet lækker karrysalat.
I får min opskrift her, og den er efterårsvejrsværdig og et must til julefrokosten.
Prøv også: Opskrift på ribbensteg med sprød svær >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 6 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Karrysalat
- 3 æg, hårdkogte, finthakket
- 1 æble, finthakket
- 1 spsk kapers, finthakket
- 1 spsk cornichoner, finthakkede
- 1 spsk purløg, finthakket
- 1 dl mayonnaise
- 2 spsk cremefraiche 38%
- 2 tsk mediumstærk karry, kan justeres efter smag
- 1 tsk stødt gurkemeje
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom æg, æble og kapers i en skål sammen med resten af ingredienserne. Rør det hele godt sammen og smag til med evt. mere karry, salt og peber.
Server til rugbrød med marinerede sild, rødløg og smilende æg.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Verdens bedste karry salat som vi nyder her i Australien 🇦🇺
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine
Bliver den ikke tynd,når den står nogle dage?
Det oplever jeg ikke er så galt.
Godt nytår
Kh Ann-Christine
Sorry. Havde ikke læst alle kommentarerne. 2-3 dage. Ok så reducerer jeg lidt i den når det bare er til os to her hjemme. Tak for fantastisk blog.
Tak for din søde hilsen – og holdbarhed kan du også altid se i opskriften :)
Kh AC