Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/karry-pastasalat-med-kylling/ Aftensmad Buffet, Efterår, Familiefavoritter, Forår, Frokost, Italiensk, Natmad, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pastasalat, Sommer, Studenterfester og studenterkørsel, Tilbehør Aftensmad, Vinter

Karry pastasalat med kylling

Denne Karry Pastasalat med kylling og bacon smager simpelthen så godt! Det er en dejlig cremet pastasalat med karrydressing som er genial til madpakkerne, til picnicture og til fællesspisning.

Pastasalater er så lækre og dejlige at have på køl til børnenes eftermiddagssult. Jeg laver gerne en større portion af denne karry pastasalat, så vi har både til aftensmad, til madpakker og så der er noget lækkert at tage af, når mine børn kommer sultne hjem fra fodbold, ridning og andre fritidsaktivteter. Det er et hit!

Prøv også: flere opskrifter til buffet >>

Karry pastasalat med kylling
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT45M4
Ingredienser
  • 400 g pastaskruer
  • 150 g bacon
  • 300 g kyllingefilet, i tern
  • 20 g hvedemel
  • 200 g haricots verts, fra frost
  • 200 g frosne ærter, optøede
  • 200 g majs, optøede eller fra dåse
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Karrydressing
  • 4 dl cremefraiche 18 %
  • 0,50 dl mayonnaise
  • 60 g cornichoner, finthakkede
  • 2 spsk mediumstærk karry
  • 2 spsk dijon sennep
  • 1 spsk sukker
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal og en smule saft
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Rør dressingen sammen af alle ingredienserne og smag karrydressingen godt til med mere salt, peber, citronskal, sennep, sukker og evt. mere karry alt efter smag og behag.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Hæld straks vandet fra og hæld koldt vand over pastaen, så kogningen stoppes og pastaen køles af.

Steg bacon på en pande med lidt olie til den er sprød. Lad bacon dryppe af på køkkenrulle og hak derefter groft.

Vend kyllingetern med hvedemel, salt og peber. Kom lidt ekstra olie på panden brugt til bacon og steg kyllinge tern i 4-6 minutter, under konstant omrøring til de er gennemstegte.

Tag af panden og lad kødet køle lidt af.

Kom de grønne bønner fra frost i en gryde med kogende letsaltet vand og kog i 2 minutter. Hæld bønnerne i en sigte, så det kogende vand hældes fra og skyl straks bønnerne med iskoldt vand, så kogningen stopper.

Vend kold kogt pasta, bacon, stegt kylling, haricotsverts, ærter og majs sammen i en stor skål og vend det godt sammen med karrydressingen.