Kålwok med kylling
Nem og hurtig opskrift på kålwok med kylling i en krydret woksauce, som giver masser af god smag til den hurtige ret, som tilmed er dejligt budgetvenlig og fyldt med gode sager i den forholdsvis korte ingrediensliste til opskriften.
Kålwok er fyldt med fibre og grøntsager og mætter dejligt og længe. Det er virkelig en god ret, der smager super godt, og er lynhurtig at bikse sammen.
Prøv også: opskrift på vietnamesiske dips >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kålwok med kylling
- Woksauce
- 2 spsk soja
- 4 spsk hoisin sauce
- 3 spsk sesamolie
- 2 spsk honning
- 0,50 lime, saften herfra
- 2 fed hvidløg, pressede
- 1 tsk ingefær, fintrevet
- Kylling, kål og grønt
- 400 g kyllingefilet, i tern
- 400 g spidskål, fintsnittet
- 100 g rødkål, fintsnittet
- 300 g gulerødder, i strimler
- 2 spsk sesamolie
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 30 g cashewnødder
- 2 stængler forårsløg, fintsnittet
- 25 g sesamfrø
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør woksaucen sammen.
Varm en wok eller pande op med olie og brun hurtigt kyllingen af ved høj varme under omrøring til kødet har en flot stegeskorpe.
Kom kål og gulerødder på panden og steg i et minuts tid under hyppig omrøring. Tilsæt woksaucen og vend den godt rundt i retten. Skrue ned for varmen og lad det simre i 4-5 minutter eller til kyllingen er perfekt gennemstegt, smag til med friskkværnet peber og evt lidt ekstra soja og limesaft.
Server på tallerkener eller i skåle og drys med cashewnødder, forårsløg og sesamfrø.
Hej☺️
Spiser man ris til?
Jeg plejer ikke at servere ris til, men det kan man sagtens tilføje
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine