Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/jordbaerkoldskal/ Dessert Eftermiddagssnack, Kager og søde sager, Sommer, Studenterfester og studenterkørsel, Vegetar

Jordbærkoldskål

Jordbærkoldskål med friske blendede jordbær er et skønt friskt og sommerlækkert twist på den klassiske danske koldskål.

Perfekt kølende dessert på en varm sommerdag, og et stort hit nu hvor der er søde danske jordbær i sæson. Prøv også at hælde den på en termoflaske og tag med på picnic og strandturen, det er virkelig lækkert at tage med.

Jeg servere den gerne med kammerjunker, men granola er også altid lækkert til koldskål om sommeren.

Prøv også: min opskrift på hjemmebagte kammerjunker >>

Jordbærkoldskål
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 2 æggeblomme
  • 3 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 liter kærnemælk
  • 0,50 liter tykmælk
  • 125 g jordbær
  • Til servering
  • 125 g jordbær
  • frisk mynte
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker i en skål til en tyk og luftig æggesnaps.
Pisk kærnemælk og tykmælk i æggesnapsen.

Blend de friske jordbær og pisk den blendede jordbærmasse i koldskålen.

Server med friske jordbær, kammerjunkere og lidt mynte