Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/jomfruhummerhaler/ Efterår Festmad, Fisk & Skaldyr, Forår, Forretter, Nytår, Påskefrokost, Sommer, Vinter

Jomfruhummerhaler med hvidløg

Jomfruhummerhaler med hvidløg er så lækkert som forret, eller tilbehør til andre retter. Det er så luksuslækkert!

Det saftige smagfulde kød fra hummerhalerne, som her får smag fra hvidløg, bredbladet persille og et strejf af friskrevet citronskal smager virkelig godt, bare helt enkelt med godt brød, smurt med smør og toppet med jomfruhummerhaler.

Du kan også servere dem som tilbehør til alt fra pastaretter – fx til en cacio e pepe, til en god risotto eller på en salat.

Prøv også: opskrift på puffet rispapir med laks >>

Jomfruhummerhaler med hvidløg
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 1 kg jomfruhummerhaler
  • 50 g smør
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakkede
  • 1 øko citron, fintrevet skal
  • flagesalt
  • Til servering
  • 2 flutes
  • 25 g smør
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Klip jomfruhummerhalerne op i ryggen med en saks og træk den sorte tarmstreg ud. Læg dem på en bageplade med bagepapir og med den klippede side op.

Rør hvidløgssmør sammen af stuetempereret smør, hvidløg, finthakket persille, fintrevet citronskal og flagesalt. Fordel en lille klat smør på hver hummerhale.

Bag i en forvarmet ovn ved 220 grader varmluft i cirka 5 minutter.