Italiensk farsrulle
Nem og lækker italiensk farsrulle, fyldt med de dejlige smage og krydderurter fra Italien.
Duftende dejligt med hvidløg, soltørrede tomater, oregano, timian og rosmarin. Italiensk farsrulle inspireret af krydderier og smag fra det italienske køkken – den smager vidunderligt og så er den super nem at lave. En rigtig dejlig ret til både hverdage og weekend hygge. Man kan også sagtens servere den til gæster, med godt tilbehør, som en lækker salat, godt brød og andet lækkert tilbehør.
Prøv også: opskrift på risotto med kylling >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Italiensk farsrulle
- 400 g hakket kalve- og flæskekød
- 1 dl mælk
- 75 g pankorasp
- 1 æg
- 2 fed hvidløg, pressede
- 1 tsk tørret timian
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Fyld
- 1 løg, finthakket
- 4 fed hvidløg, finthakket
- 50 g soltørrede tomater i olie, finthakket
- 75 g parmesan, friskrevet
- 1 tsk tørret timian
- 1 tsk tørret oregano
- 0,50 tsk tørret rosmarin
- 1 øko citron, fintrevet skal herfra
- 125 g frisk mozzarella
- Derudover
- 1 æg
- 50 g pankorasp
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom fars, mælk, halvdelen af pankoraspen, æg, hvidløg, timian, salt, peber i en skål og rør det godt sammen i nogle minutter.
Fordel blandingen fladt på bagepapir drysset med resten af pankoraspen. Bland løg, hvidløg, soltørrede tomater, parmesan, timian, oregano, rosmarin og fintrevet citronskal i en skål og smuldr det godt sammen.
Fordel blandingen på farsen, undlad blot 5 cm langs den ene yderste kant. Fordel mozzarella på og rul farsrullen sammen til en roulade. Afslut med den ende af farsen uden fyld. Pensl med sammenpisket æg og drys med pankorasp, som trykkes lidt ind i farsen, så den formes flot.
Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 1 time.
Italiensk farsrulle. Hvorfra i Italien kommer den opskrift fra?
Inspireret af krydderier fra det italienske køkken.
Det er således ikke en italiensk opskrift, men en inspiration fra det italienske køkken
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine,
Kan man bruge andet end flæsk hvis ikke man spiser gris. I sådanne hvad vil du anbefale. Ps elsker dine opskrifter.
Hej Sonja,
Tusind tak for din søde hilsen. Den vil være virkelig lækker med lammefars.
Kh Ann-Christine
Italiensk farsrulle:
Hvornår og hvor tilsættes de 75 g nyrevet Parmesanost?
Hej Anja,
Det skal med i fyldet sammen med soltørrede tomater mv
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Kan varmt anbefale denne opskrift på italiensk farsrulle den smagte fantastisk og så med det lækkert fyld. 😊
MVH Jane
Hej Jane
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften.
Kh Ann-Christine
Hvis du bruger friske krydderurter, blander du så forskellige eller er det enten timian, rosmarin eller oregano? Jeg er ikke så god til at finde ud af hvad der passer sammen 🤔☺️
Hej Ruth
Til denne opskrift blander jeg gerne alle tre, det synes jeg smager rigtig dejligt til. Mindst mængde rosmarin og evt mest timian. Du kan også vælge den krydderurt du bedst kan lide og nøjes med den ene eller at blande to af dem.
Kh Ann-Christine