Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/italiensk-a-la-valdemarsro/

Italiensk a la Valdemarsro

Tidligere i dag blev 2 1/2 kg kød brunet, gulerødder, squash og bladselleri  revet, løg hakket, hvidløg presset. Det hele i en stor 12 liters suppegryde, sammen med de andre ingredienser.

Saucen til lasagne har simret i flere timer og jeg føler mig som en ægte italiensk mama. Saucen er nu lækker, helt perfekt og klar til at blive lagt i lag med fuldkornslasagneplader.

Middagen i dag bliver lasagne og en god grøn salat med tomat og oliven.

Du kan i øvrigt se min opskrift på lasagne her

9 kommentarer
  • 3. marts 2008 kl. 19:05

    Ciao Elisabeth :-)
    Ja det er det jeg har brugt som headeren, jeg har taget et billede af det som jeg har redigeret i photoshop. Jeg har købt det på et loppemarked engang for en 10´er og er rigtig glad for det :-)

    Det lyder rigtig hyggeligt med besøg fra Frankrig, så skal lasagnen nok gøre godt!

  • Elisabeth skrev:
    3. marts 2008 kl. 18:37

    Jeg legger merke til det vakre brettet som står bak gryta. Er det der du har hentet motivet til den headingen på bloggsiden din? Det ser gammelt ut, men er det egentlig det?

    Godt tips med stangselleri i lasagnen. Det vil jeg prøve i morgen, da venter vi besøk av fransk student – som skal bo hos oss en uke.

    Ciao Mama!

    Mvh Elisabeth

  • 3. marts 2008 kl. 08:58

    Frk. Solhat,
    Det smagte også skønt! Prøver du min opskrift, så håber jeg du har god tid ;-) igår stod saucen og simrede i 6 timer :-D

    Catarina,
    Har du en opskrift? For det kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve.

    Madame,
    Jeg er helt med på at dyrke vores indre italienske Mama :-) -og mange tak!

  • Madame skrev:
    3. marts 2008 kl. 07:51

    Lad os dyrke vores indre italienske Mama – når der kan komme sådan nogle lækkerier ud af det. Uhm, du er god til at inspirere, Valdemarsro!

  • Catarina skrev:
    3. marts 2008 kl. 06:14

    Ummm det er nemlig sådan man laver kødsovs/lasagne små simre hele dagen.

    Du skulle prøve at lave dine egne lasagne plader det er nemt og smager dejligt.

  • Frøken Solhat skrev:
    2. marts 2008 kl. 22:18

    Hold da fast …tænderne løber helt i vand. Lasagne skal helt klart på menuen i ugen der “truer”.

  • 2. marts 2008 kl. 21:00

    Et cetera,
    -også efter min :-)

    Therese,
    Jep, italienske mamas :-) Jeg er også rigtig glad for den olivenolie, den er også super på en tomatsalat med oliven.

  • Therese skrev:
    2. marts 2008 kl. 19:44

    Nam nam, kan se at jeg ikke er den eneste Mama disse dage :-) Lyder godtnok lækkert.
    Kan se du har den samme olivenolie som jeg har for tiden. Den er altså rigtig dejlig synes jeg!

  • et cetera skrev:
    2. marts 2008 kl. 19:15

    Uhm – det er en rigtig lasagne – efter min mening – og hemmeligheden ligger i den store portion – og kogning, kogning – og atter kogning
    :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.