Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/indisk-salat-den-perfekte-ledsager-til-indiske-retter/ Indisk Salat, Tilbehør Aftensmad

Indisk salat

Jeg elsker de krydrede lækre indiske retter og tilbehøret med naanbrød, raita agurkedip og lækre ris – og det er lækkert med en god indisk salat, som jeg kunne servere til.

Dette er mit bud på en god, neem og lækker salat til det indiske køkken. Den er bestemt anbefalelsesværdig; med friske agurker, søde tomater og rigtig meget koriander, som smager forrygende til det indiske køkken. Jeg har desuden tilføjet lidt mynte, da jeg synes det matcher salaten ganske glimrende.

Indisk salat
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 2 tomat
  • 1 agurk, skåret i halve skiver
  • 1 rødløg, skåret i ringe
  • 1 lime, saften herfra
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 0,50 tsk stødt spidskommen
  • 0,50 tsk garam masala
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Halver tomaterne og skrab kerner og tomatsaft ud i en skål. Skær tomatkødet i tern.

Bland agurk, tomattern og rødløg i en skål.

Kom tomatkerner og saft, olie, limesaft, hvidløg, spidskommen, garam masala, salt og peber i en blenderskål.

Blend det sammen og vend marinaden med agurk, tomattern og rødløg.

Lad den overskydende marinade dryppe af, så det blot er fordelt på grøntsagerne. Vend grøntsagerne med grofthakket koriander og mynte.