Hyldebærsirup
Hyldebærsirup smager rigtig dejligt til at dyppe på en servering med skimmelost.
Prøv den både til det store ostebord og på en salat med skimmelost. Der skal ikke meget til, blot en dråbe eller to.
Prøv den også på drænet yoghurt til morgenmad, på vaniljeis og prøv også at kom lidt henover salaten.
Prøv også: opskrift på hyldebærsaft >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 0.3 liter
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hyldebærsirup
- 3 dl hyldebærsaft
- 100 g sukker
- 20 g glukosesirup
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom hyldebærsaft, sukker og vaniljestang i en gryde.
Kog op under omrøring og lad det simre i cirka 15 minutter eller til konsistensen er som en tynd sirup – vær opmærksom på, at det tykner yderligere når det køler af.
Hej Ann-Christine
Nu har jeg nydt godt af mange af dine opskrifter, og endnu flere på listen, som skal afprøves. Mange af dine sirupper er bl.a. kommet herpå, men jeg undrer mig over, hvor længe de kan holde sig? :)
Hej Trisse,
Tak, det er dejligt at høre :)
Jeg ved det faktisk ikke, for jeg har aldrig oplevet at de er blevet for gamle. Her spiser vi dem oftest inden for 4-5 uger.
Kh AC