Hvidløgsdressing
Hvidløgsdressing er rigtig lækkert som en dip til både kartofler, i sandwich med kebab eller falafler eller du kan vende dressingen i en salat. Det er nemt og hurtigt at lave og kan sagtens holde sig i køleskabet i en dag eller to.
Min favorit krydderurt er purløg til denne dressing, men den er også lækker med dild og persille – og man kan fint mikse flere krydderurter sammen alt efter hvad man har. Bruger jeg den til kebab og falafler kommer jeg også gerne lidt finthakket frisk koriander og mynte i sammen med purløg. Det smager skønt til de krydrede retter.
Prøv også: opskrift på tatar sauce >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hvidløgsdressing
- Hvidløgsdressing
- 2 dl græsk yoghurt 10 %
- 2 fed hvidløg, pressede
- 0,50 øko citron, lidt fintrevet skal og saft herfra
- 1 tsk sukker
- 1 knivspids cayenne peber
- 0,50 tsk dijon sennep
- 1 håndfuld purløg, finthakket
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Bland dressingen sammen og smag den godt til med salt, peber og evt mere sukker, sennep, citron osv efter smag.