Hjemmelavet kebab krydderi
Hjemmelavet kebab krydderi er rigtig lækkert at have på lager og et krydderi jeg har brugt en del på det sidste og ofte bruger i løbet af sommeren.
Jeg køber stort set aldrig krydderblandinger – udover karry – men kan godt lide at lave mine egne krydderiblandinger og ofte laver jeg dem fra gang til gang, så de ikke står og bliver kedelige. Det er nemlig sådan med krydderier at de gerne skal være så friske som muligt og at de mister smag og duft over tid. Når man har en krydderi blanding man ofte bruger så kan det dog være rart at mikse en portion og have stående ved siden af komfuret, klar til brug og klar til at give masser af smag til skønne retter, samtidig med at man sparer lidt tid på at måle op og finde frem.
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hjemmelavet kebab krydderi
- 1 spsk hvidløgspulver
- 2 spsk stødt spidskommen
- 1 spsk stødt koriander
- 1 spsk tørret oregano
- 1 tsk tørret rosmarin
- 1 tsk sød paprika
- 1 tsk røget paprika
- 0,50 tsk stødt kanel
- 0,50 tsk chiliflager
- 1 knivspids stødt nellike
- sort peber, friskværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør krydderierne godt sammen og opbevar dem i et lufttæt glas.