Frugtyoghurt med banan, peanutbutter og kakaonibs
Denne hjemmelavet frugtyoghurt har Johan og Julie spist til morgenmad nogle dage i træk i sidste uge. De elsker den! Og det gør jeg ærlig talt også. I selskab med et blødkogt æg, lidt frugt og en god kop kaffe, så starter min morgen noget så dejligt med sådan en sag.
De små glas fandt jeg i en kiosk i lufthavnen hjem fra Paris. Der var en god øko yoghurt i, som vi spiste til aftensmaden og så vaskede jeg da lige glassene af og snuppede dem med hjem. Jeg synes de er så fine til små morgenyoghurt anretninger herhjemme – og det er da så fint med sådan et lille genbrugsglas!
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Yoghurt med banan, vanilje og peanutbutter
- 7 dl yoghurt naturel, evt græsk yoghurt
- 0,50 tsk vaniljepulver
- 1 banan, moden
- 1 tsk honning, (kan undlades)
- 4 tsk peanutbutter
- 2 tsk kakaonibs, eller finthakket mørk chokolade
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom banan, yoghurt og vanilje i en blender og blend det grundigt, smag evt til med en tsk honning.
Kom en tsk peanutbutter og en smule kakaonibs i hver glas.
Top med yoghurt og drys med kakaonibs.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Kan det laves på forhånd og opbevares på køl?
Den kan fint holde sig til næste dag, men skal lige røres op.
Har du prøvet at bruge massen til is?
Nej, men det kan jeg sagtens forestille mig vil være godt :)
Ahh, ja – det tænker jeg må være blenderen. Da jeg lavede opskriften her, brugte jeg en bamix stavblender og blendede det kun akkurat sammen til en ensartet masse.