Hotdogs
Solrige sommerdage med pølser på grillen og klar til hjemmelavede gourmet luksus hotdogs, det er et hit!
Disse gourmet hotdogs er på menuen herhjemme flere gange i løbet af sommeren, til stor fornøjelse for hele familien.
Til Johan og Julies fødselsdag i maj, har vi som tradition at servere hjemmelavede hotdogs til aftensmad, når familien kommer til fødselsdagsfest og så er det også hvert år fast på menuen til sankthans – og måske et par gange i løbet af sommerferien.
Arbejdstid 45 min.
Antal 12 stk.
Kan fryses Ja
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hotdogs og pølsebrød
- 3 dl stuetempereret vand
- 1 dl mælk
- 50 g gær
- 0,50 dl olivenolie
- 1 æg
- 200 g grahamsmel
- 1 tsk salt
- 0,50 tsk stødt kardemomme
- 1 spsk sukker
- 450 g hvedemel
- 1 æg, til at pensle med
- 1 tsk sesamfrø
- Fyld til Hotdogs
- 12 wienerpølser
- 150 g ketchup
- 100 g remoulade
- 50 g
- 2 rødløg, til syltede rødløg
- 1 agurk, til syltede agurker
- 2 løg, til ristede løg
- 3 dl æblecidereddike, til at lave syltede agurker og rødløg
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Rør gæren ud lunkent vand, tilsæt mælk, olie og æg. Rør grahamsmel, salt, kardemomme og sukker sammen og rør det i gær- blandingen. Rør hvedemel i
Og ælt, til dejen er smidig.
Lad dejen hæve i en skål i 40 minutter. Form 12 aflange pølsebrød. Brug lidt olie på bordpladen og hænderne i stedet for mel til æltning, så brødene ikke bliver tørre.
Lad pølsebrødene hæve på en bageplade med bagepapir i 30 minutter, pensl med sammenpisket æg og drys til sidst med sesamfrø. Bag brødene i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-18 minutter.
Tak for mange gode opskrifter og madplanen er blevet et hit herhjemme.
Opskriften på dine pølsebrød bruger jeg også til burgerboller – de bliver super lækre.
God sommer.
Hilsen
Marianne
Årh, hvor skønt! Det er jeg glad for ♡
Tak for din søde hilsen og god ide med pølsebrødsopskriften til burgerbollerne også :)
Rigtig dejlig sommer til dig
Kh Ann-Christine
Hejsa
Vil prøve disse pølsebrød- lyder lækre
Rører du dejen på maskine? Hvor længe i givet fald
Mvh Helen
Ja, det gør jeg indimellem og det fungere godt. Jeg rører dejen til den er blank og smidig.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Jeg skal holde barnedåb på søndag og de her ultra lækre hotdogs står på menuen, men med en lille på 4mdr og en på 2 så skal alt tid planlægges ned til mindste detalje så – kan jeg lave brødene fredag f.eks ? Og de kan holde sig bløde uden at blive tøre og kedelige til søndag? Håber virkelig på svar hurtigst muligt 🙏
I øvrigt tak for en super fed blog! Jeg er kææmpe fan 😍
Hej Julie
Det kan jeg godt forstå du gerne vil.
Jeg ville fryse dem ned straks efter bagning, så kan du tage dem ud fra frost sætte dem på bagepladen 30 min før servering og bage dem i ovnen til de er gennemvarme – så vil de være helt som frisklavede.
Rigtig god fornøjelse med barnedåben, tillykke med den lille – og mange tusind tak for din søde hilsen ♡
Kh Ann-Christine
Hej.
Min datter vil gerne have, at vi laver dine lækre hotdogs til hendes fødselsdag for familien (fylder 12 år). Vil høre om du har en god ide til en salat, som jeg kunne servere dertil, ellers bliver man bare så hurtig færdig……..
På forhånd tak Pernille
Skøn ide! Jeg har med succes serveret hytteostsalat med blomkål til, og spidskålssalat.
Den grønne kartoffelsalat om sommeren er også et hit til.
Du kan finde flere skønne salat opskrifter her: https://www.valdemarsro.dk/salat/
Rigtig god fornøjelse og stort tillykke med din datter.
Kh Ann-Christine
Hej:) jeg skal bage 24 stk og vil gerne lade dem hæve natten over, hvor meget gær skal jeg bruge? Vh Ditte
Jeg ville bruge 15-20 g gær
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hvis jeg skal bruge dem dagen efter jeg bager dem, er det så bedst at fryse dem, sætte dem på køl eller andet for at de ikke bliver tørre?
Hej Luna,
Du kan opbevare dem lufttæt. Stænk dem derefter med koldt vand fra vandhanen og lun bagværket i ovnen ved 175 grader varmluft. Så bliver de stort set som friskbagte.
Kh Ann-Christine
Hej AC
Kan man lave den uden mælk, evt. med yoghurt naturel i stedet for?
Vi drikker ikke mælk herhjemme og har det derfor sjælendt. Men vi er kæmpe-fans af hotdogs og dine øvrige opskrifter :-)
Hej Katrine,
Ja, det kan du sagtens gøre, evt halv youghurt og halv vand
Tak for din søde hilsen
Kh Ann-Christine
Kan man lade dejen koldhæve? :-)
Vores bedste opskrift på pølsebrød – mums ..
Vi bruger samme dej til snobrød og de bliver mega lækre ??
Dejligt at høre! – og jeg kan godt forestille mig de også er skønne til snobrødet :)
Kh AC
Hvor klistret skal dejen være. satte min til hævning (de koldhæver med minde gær til i morgen) og der kunne jeg ikke forme den til en kugle eller noget, men mere en klistret rund klump. skal de også være sådan når man former brødene, eller bør jeg da tilføje mere mel? Eller vil de så blive for tørre?
På forhånd tak.
Glæder mig til at smage dem :-p
Hej Marete,
Den må gerne være godt klistret og der skal ikke tilføjes mere mel til selve dejen – drys gerne lidt mel på bordpladen og hænderne, evt et lille drys over dejen, så dejens overfladen bliver håndterbar, så går det fint. Der skal således ikke æltes mere mel ind i dejen, det skal blot drysses over.
Jeg håber de bliver lækre!
Kh AC
Benytter du varmluft for at de alle kan bages samtidig på to plader eller er det bare det det er bedst til denne opskrift?
Jeg bruger mest alm. ovn men det betyder også at anden omgang nogle gange hæver lidt lang tid.
Har bagt disse i dag og de var et stort hit! Havde ikke grahamsmel i skabet så brugte fuldkorns ølandshvede og stenvalset hvede. De smagte virkelig godt. Men har ikke smagt dem der kom sidst i i ovnen endnu.
Jeg bruger stort set altid varmluft til bagning, synes det fungere bedst i min ovn.
Men ovne er jo forskellige, så det er endelig bare at justere til.
Skønt at høre de blev gode! Tak for din søde hilsen
Kh AC
Hej. Hvor mange personer er der ca til i denne opskrift? :)
Vh Mette
Kommer lidt an på tilbehør og valg af pølser – men omkring 6 personer vil jeg i snit beregne den til.
Hej, kan dejen koldhæves natten over ?♀️
Lige lavet dem for første gang her til aften og mums det var lækkert. Tak for en helt fantastisk hjemmeside som jeg NÆSTEN finder inspiration på dagligt ??
Tusind tak for din søde hilsen, hvor er det dejligt at høre!
Kh AC
Kære Ann-Christine,
hvorfor er denne dejlige opskrift ikke i app’en?
KH Camilla :)
Kære Camilla
Det er den også, hvis du ikke kan finde den derinde, så kan det være fordi appen ved en fejl ikke har hentet alle opskrifter da du hente appen i første omgang. Prøv at slette appen igen og hent den igen, men du er på hurtigt Wifi. Så skulle du gerne have alle opskrifterne der også :)
Kh AC
Hvor lange og bredde ca. skal pølsebrødene ca. være, når man former dem?
Ca samme længde som pølserne og mht tykkelsen, så kan du regne med at de hæver op til lidt over dobbeltstørrelse
Når jeg søger på noget, så popper du altid op :) Tak for dine mange lækre opskrifter.
Jeg skal lave hummerdogs og Jeg foretrækker mindre gær og længere hævetid. Kan jeg bare gøre det med din opskrift?
Hej Helle,
Hvor lyder det lækkert! – og det kan du sagtens, jeg bruger gerne ned til 10 g gær hvis jeg koldhæver dem natten over, men ellers blot juster til efter hævetid.
Tak for din søde hilsen :)
Kh AC
Kan de bages i forvejen og fryses, og så tages op og lunes på grillen eller bliver de så kedelige?
Mvh Majbrit
Hej Majbrit,
Det kan de sagtens uden problemer, frys dem gerne ned, men de er nybagte og en anelse lune ;)
Kh AC
Kan man lave dem uden æg? Og hvad skal man i så fald erstatte ægget med?
Du kan godt lave dem uden æg, tilføj så blot omkring 75 g mindre mel.
Kh AC
Hej
Det lyder til at være nogle lækre pølsebrød. Kan man fryse dem efter bagning og tø op/varme uden at de bliver tørre og flækker? Vil nemlig lave dem til en stor fest og har brug for nogle der kan laves i forvejen
Mvh Mette
Hej Mette,
Det kan du sagtens. Jeg vil anbefale at fryse dem ned lige efter de er bagt og blot kølet af i 10 minutters tid, så de stadig er en anelse lune, så bliver det bedst efter optøning.
Når de er tøet op, forstøves de med lidt vand og lunes i ovnen inden servering, så vil de være stort set som nybagt
Kh Ann-Christine
Det ser super lækkert ud. Kan man lave dem dagen inden og sætte på køl, for så at bage dem lige inden servering? Eller vil det være bedst at evt sætte dejen på køl inden hæving? :-)
I så fald vil jeg anbefale at du lader dejen koldhæve i en skål i køleskab.
Super lækre pølsebrød, der ikke flækker når man skærer dem i gennem. Jeg bagte dem i går, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Tusind tak fordi du deler opskriften med os ?❤️?
Så dejligt at høre! Tak for din fine tilbagemelding på opskriften :)
Kan man koldhæve disse? Tak for en fantastisk blog, vi kigger altid her når vi mangler inspiration :))
Ja, det kan du sagtens, så brug blot 15-20 g gær.
God fornøjelse og mange tak for din søde hilsen, det er dejligt at høre :)
Kh AC
Tak for dejlig og nem opskrift nok en gang. Bruger som regel din blok som første sted, når jeg søger opskrifter online. Når jeg går all in på hotdogs laver jeg bløde løg stegt med champignons. Lige inden servering vendes de med masser af kværnet peber og frisk hakket persille!
Det lyder virkelig også lækkert! Næste gang vil jeg prøve med svampe og de bløde løg.
Tak for din fine inspiration og for din søde hilsen :)
Kh Ann-Christine
Kan man lave dem nogle dage i forvejen? Evt give den mindre i ovenen og give dem det sidste inden brug. Eller kan dejen holde sig? ?
Jeg vil i stedet anbefale at bage dem og fryse dem ned inden de er helt afkølet. Når de er tøet op igen på dagen, så stænk dem med lidt vand inden de lunes i ovnen.
Stor succes med 15 g gær og 20 timers hævning i køleskab efter fulgt af 2 timers hævning efter formning af brødende (der lader jeg dem stå i en ovne der er varmet lidt op før jeg sætter dem ind utildækket). Super fin hævning og god smag. God ide med kardemomme. Tak for en god opskrift
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Sindssygt lækre hotdog-brød! Uhm!
Jeg bagte dem til min Madklub igår, som skulle have gourmet hotdogs :-)
Lækker, smidig dej, som var enormt nem at arbejde med.
Generelt er jeg kæmpe fan af din blog og dine opskrifter – jeg undersøger altid, om du har en opskrift på dét, jeg leder efter – inden jeg googler ;-)
Hvor er det skønt at høre, det er jeg da virkelig glad for ♡
– og nu får jeg super meget lyst til at vi snart skal have gourmet hotdogs igen snart :)
Hvilken type pølser anbefaler du, hvis man skal gå all in på gourmet hotdogs til (voksne) fødselsdagsgæster?
Jeg synes de laver nogle rigtig gode nogle hos pølsekompagniet, og derudover køber jeg dem fx i Sallings supermarked.
Hej – først! Sikke nogle lækre opskrifter og fantastisk med inspiration til ugernes madplaner i børnefamilien.
Jeg har dog oplevet ved denne opskrift, at jeg var nødt til at tilsætte tæt på 150g ekstra hvedemel, da min dej ikke ville blive smidig. Måske er det bare mig, der har kikset er sted. Nu står de til hævning og jeg glæder mig til at servere dem senere :-)
Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at høre! :)
Dejen skal gerne være ret blød, da det giver nogle virkelig lækre saftige pølsebrød.
Så mængden passer rigtig fint, som jeg bager dem.
Men jeg håber de bliver rigtig lækre, også med mere mel :)
Kh AC
Jeg syntes bare ikke, at konsistensen var til at kunne forme det som brød – men det færdige resultat blev nu godt alligevel, også selvom de blev lidt tunge :-)
Den er også meget blød, men de bliver så lækre :) – jeg må lige lave en video med dem på et tidspunkt :)
Hej:-)
Min søn har snart fødselsdag og han har bestilt hotdogs :-)
Jeg vil derfor høre dig, om det er muligt at lave denne dej aftenen før – de skal bruges til frokost.
Hej Nicoline,
Det kan du sagtens. Så bruger du blot 15 gram gær og koldthæver dejen.
Tag dejen ud af køleskabet en 40-45 minutter før de skal bages, form brødene og lad dem efterhæve mindst 30 minutter inden bagning
Rigtig god fornøjelse med dem og tillykke med ham :)
Kh AC
Disse hotdogbrød er alt for lækre, så bløde og luftige..
kan man muligvis bruge dejen som bolledej?
Ja, det kan du sagtens – den er også god til burgerboller :)
Tusinde tak for svar.. det tror jeg at jeg vil prøve.. de er nemlig bløde og luftige længe ?
Hej godaften.
God påske. Vi har lige her til aften spist dine lækre hotdog brød som burgerbollerne i stedet. Det fungerer også virkeligt godt!
Hvor er det skønt at høre :)
Jeg har fået anbefalet dine opskrifter af min datter og nu skulle jeg lave luksuspølsebrød til nogle lækre pølser, som min mand kom hjem med. Det som jeg vil spørge om er om de angivne ovntemperaturer er varmluft eller traditionel ovn????
Det er varmluft :) – men det går nu akkurat lige så fint med traditionel ovn, med temperaturen på 190 grader.
Rigtig god fornøjelse med dem :)
Det er så let at selv en stodder som jeg, kan finde ud af det.
Bonus med de syltede rødløg!
Skønt at høre :) – og ja, de syltede rødløg er virkelig toppen!
De bedste pølsebrød nogensinde! Jeg brugte Tipo 00 hvedemel, og det er så lækker en variant! Jeg tænkte ‘kardemomme, det lyder mærkeligt’ men jeg tilføjede det fremfor at udelade det, og resultatet var udsøgt! Jeg lavede bla. en rørt feta med hvidløg og persille og syltede rødløg til, og den kombi med en slagter jalapeno-futter pølse var et HIT! Mændene fik steak skåret i slices med kold bearnaise! Vores gæster var ellevilde ???✔️
Hvor er det altså skønt at høre!
Så dejligt at du prøvede det af – og så lyder det altså helt vildt lækkert med det tilbehør
Tusind tak for din søde hilsen
Kh AC
Hej
Kan pølsebrødene fryss ned?
Hej Lidia,
Ja, det kan de sagtens :)
Kh AC
Hej med dig :)
Ved du hvad man kan putte i, i stedet for æg? Synes altid dine opskrifter er vildt gode, men jeg forsøger mig uden animalske produkter i min kost, så derfor vil jeg høre om du ved hvad kan erstatte ægget?
God weekend til dig!
Hej
Jeg vil egentlig bare anbefale at undlade ægget, og så komme en 1/4 dl olie mere og 1/4 dl vand mere i.
Og tusind tak for de søde ord om mine opskrifter :)
Kh AC
Hej! :)
Tak for svar. Jamen det kan være jeg skal prøve det, eventuelt også. Jeg er nogen gange i tvivl om, hvornår man blot kan “udelukke” og hvornår der skal alternativer til. Jeg er langt fra klog på madlavningskunstnerne, endnu.
Men tak for råd og svar.
Dejligt med en weekend offline! Det skal der til.
Det kan jeg sagtens forstå – og du er altid hjertelig velkommen til at spørge her på bloggen :)
Dejlig dag til dig
Kh AC
Nu svarer jeg lige min egen kommentar. Jeg har afprøvet med en spiseske hørfrø blendet med tre spiseskeer vand (+ lidt ekstra vand). Det har fungeret fint – brødet smagte i hvert fald godt og de var virkelig lækre. Sikke en god opskrift! :)
HVor godt! Jeg sidder lige lidt forsinket og besvarer kommentarer efter en weekend væk fra computeren – så det var godt du fandt en god løsning :)
Hej! Super skøn blog!
Skal holde en større fest her på lørdag, så tænkte på om jeg kan bage brødene i dag -altså 2 dage fær de skal bruges? Eller vil de blive tørre og kedelige?
Hej Ditte,
Lyder dejligt med fest i morgen :) Nu nåede jeg så ikke lige at svare dig i går, så måske har du bagt dem.
Min anbefaling vil være at fryse dem ned, og så tø dem op på køl, stænke dem med vand og lune dem i ovnen inden servering. Så bliver de lækre og næsten som helt nybagte
God fest
Kh AC
Hej Ann-Christine
Først – Tak for de bedste opskrifter nogensinde! Jeg har prøvet en del af dit bagværk flere gange, og det bliver perfekt hver gang! Én gang ville jeg prøve en opskrift fra et andet sted, og det gik helt galt – I learned my lesson ;)
Og nu til mit spørgsmål: Mine hotdogbrød blev flade, hvad kan jeg have gjort galt? Det var nu super gode brød alligevel :)
Hej Louise
Ihhh tak! Det var da den skønneste kompliment :)
Tror du måske de kan have hævet for længe? Som i at de hævede op og derefter fladede ud – og blev de flade under hævning eller bagning? Der kan være flere årsager, måske skulle der have været bare en lille smule mere mel i eller måske har de haft det for varmt.
Dejligt at de blev gode uanset! :)
Kh AC
Hej
Mht opskrift på hotdogbrød så skal der min 150 gr mel mere i, ellers er det bare en meljævning ( venligt vink ) og en ide til de dejlige ristede løg som virkeligt smager godt men bare en lille ting mere, læg de snittede løg i en god hvidvins eddike i et døgn, og vend dem så i mel og steg dem, den syrlige eddike kontra den fede olie er bare kanon, det hele er kun venligt ment, så en tak for al din tid som du bruger for at forkæle os andre, tusind tak ???
Mvh
Danni
Hej Danni,
Nøj, det lyder som et virkelig skønt tip med eddike til de ristede løg. Det må jeg prøve!
Mht hotdogs, så har du ret, der har sneget sig en fejl ind i forbindelse med opdatering af opskriften. Tak! :)
Og tak for de pæne ord :)
Kh AC
Så er denne dejlige idé endnu engang på vej på bordet – med al tilbehøret – plus hjemmelavet æblechutney, som jeg er helt sikker på vil være lækkert til! :-) Tak for nogle dejlige opskrifter og idéer!
Vil du ikke næste gang, du laver disse, kontrollere væskeangivelserne sammenholdt med melet. Jeg har lavet dem flere gange og jeg har videregivet opskriften til min mor, men vi ender hver gang begge med at skulle tilsætte store mængder ekstra mel. Vi bruger helt sikkert ikke de samme mærker mel, men jeg har fastholdt grahamsmel-hvedemel kombinationen.
Hej Kirsten,
Hvor er det dejligt at høre :) Lyder virkelig lækkert med æblechutney til hotdogs, mums :)
Mht brødene, så bruger jeg vitterligt den mængde mel. Ved godt det er mindre end nogle måske traditionelt bruger i bagværk, men det virker fint her og giver nogle dejlige saftige bløde brød.
Kh AC
Kan man mon langtidshæve brødene? :-)
Ja, sagtens. Kom bare 15 g gær i og lad dem stå natten over på køl :)
Så er jeg også blevet inspireret til mine børns fødselsdag? Hvilke salater har du valgt at servere til?
Hvor skønt!
Jeg har serveret lidt forskelligt fra gang til gang. Men grøn kartoffelsalat, speltkernesalat, rødbederåkost alle herfra: http://www.valdemarsro.dk/salat/ er rigtig gode til :)
Kh AC
Tusind tak for lækre opskrifter! Har for 14 dage siden holdt et vellykket surprise party for min kæreste der fyldte 30! Brugte alle dine opskrifter til hotdogbrød, remoulade, ketchup, syltede rødløg, stegte løg, coleslaw, salat mv.. Toppet med lækre specialøl! Slutteligt serverede jeg tiramisu og masser af frugt! Der var ikke et øje tørt blandt min kærestes kammarater der spiste med største velbehag! TAK!
Ej, hvor fantastisk og lækkert! Det lyder da simpelthen som den dejligste surprisefest og 30 års fødselsdagsmenu.
Heldige ham ;)
Lækker opskrift!
Jeg skulle dog bruge gevaldig meget mel i forhold til din opskrift.. Jeg havde ellers både en lille håndfuld havregryn i – og i stedet for grahamsmel blev det til fuldkornshvedemel.
Vh Charlotte
Hvor er det skønt at høre – og ja, godt du prøvede dig frem med mel, det svinger altid ift hvilken meltype, mærke osv man bruger.
Godt at høre at resultatet blev godt
Kh AC
Kan brodene bages dagen foer
Det kan de godt. De vil dog have godt af lige at blive strintet med lidt vand og så lunet i ovnen inden servering – det kan godt undlades og vil fungere fint alligevel.
Jeg har lige, mere eller mindre, total kopieret din menu til mine tvillingers 2 års-fødselsdagsfest. Jeg ved ikke, hvor meget ungerne spiste, men de voksne og ældre børn tog for sig. Tak (endnu engang) for inspiration.
… Jeg har faktisk ikke slået op i en kogebog, siden jeg faldt over din blog :-)
Ej, hvor er det dejligt at høre! Stort tillykke med dine to søde to-årige tvillinger.
Tusind tak – og det er jeg da faktisk en smule stolt over at høre ;) TAK <3
Kh Ann-Christine
Endnu en fantastisk opskrift – mums de er lækre de brød :-)
Har købt mine sidste hotdog brød, fremover står den også på hjemmebag, når der er hotdogs på menuen.
Vi er SÅ glade for dine opskrifter herhjemme og jeg henter inspiration til vores madplan hver uge – tak for en dejlig og inspirerede blog – lækre opskrifter der er lige til at gå til :-)
Hvor er det skønt at høre! Tak for din søde kommentar, jeg er super glad for at du kan bruge mine opskrifter – og jeg havde det præcis som dig efter at have bagt mine egne hotdogsbrød. Det bliver kun med hjemmebagt brød fremover ;)
Jeg bruger safari
Tak for tilbagemeldingen, Tina.
Det gør jeg også selv uden problemer – men hvor er det irriterende at det driller for dig.
Perfekt – tusind tak
Prøver lige igen – tror du de er frysevenlige?
Ja – det er de :) Vi har testet det. De skal bare tøes op inden de lige lunes i ovnen inden servering.
Tak for svar
Undskyld at jeg spammer, men det jeg skriver i mine indlæg bliver skåret ned, så jeg kun har nogle få linjer. Men igen tusind for det og for svar
Mystisk – hvilken browser bruger du mon? Så vil jeg lige tjekke om det er et generelt problem :)
Tak for en fantastisk inspirerende blog. Sidder og planlægger min drengs 4 års fødselsdag og har valgt at servere de hjemmelavede hotdogs, det kun kan være en sucess
Selv mange tak :)
Det lyder som en skøn plan – jeg håber I får en rigtig dejlig fødselsdagsfest og stort tillykke med ham!
Hej,
Disse ser virkelig lækre ud, ville høre om man kunne lave brødene dagen i forvejen?
Skal nemlig bruge 48stk. Jeg har valgt at købe Hanegal’s lækre grill pølser, som jeg tror vil passe rigtig godt til. De har været på bud i Kiwi og Rema1000.
Tak for en inspirerende blog.
Hej Thomas,
Selv tak :)
Det kan du sagtens og så bare lun dem inden servering.
-lyder lækkert med hanegal pølser og tak for tippet med tilbud :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Jeg har lavet dine hot-dogs her til aften. Mums! De var et stort hit! Både blandt børn og voksne. Jeg glæder mig til at afprøve flere af dine opskrifter.
Hvor dejligt at høre – de hotdogs er også et kæmpe hit herhjemme
Hvor ser de hotdogs lækre ud, dem er vi vist nødt til at prøve.Hvilke pølser bruger du? Jeg synes det er så svært at finde nogle gode pølser…
Det synes jeg også er svært!
Da vi boede i København købte vi pølser hos Gourmandiet på Østerbro. Ellers synes jeg faktisk at Løgismose pølser fra Netto er gode.
Nej glemte lige at spørge til inspiration til salater der passer til… Du skrev at I serverede salater til fødselsdagen… Var det bare grønne salater?
Jeg lavede denne speltsalat: http://www.valdemarsro.dk/speltsalat-med-peberfrugt-opskrift/ og en rødbederåkost til.
Tak for en skøn blog. Dine opskrifter bliver flittigt brug hos os! I morgen står den på hotdogs, men hvor køber du dine pickles til at lave remouladen med?
Kh Julie
Jeg har købt disse i Føtex, men har set dem flere steder. Man kan også lave remouladen sådan – https://www.valdemarsro.dk/fiskefilet/
Kh AC
Hej Ann-Christine
Tak for en dejlig blog, jeg næsten besøger dagligt. Jeg er lidt i tvivl om, hvor mange æg, der skal i dejen, da der står æg nævnt to steder i ingredienslisten (tre, med æg til pensling)
Kan du mon opklare det for mig? :)
God weekend fra Tine
Hej Tine,
Mange tak og det kan jeg da sørme godt forstå – det var lidt rodet:) Jeg har rettet det nu.
Rigtig god weekend :)
Kh Ann-Christine
Tak for opskrifterne både til ristede løg og til pølsebrød. Siden vi smagte de lækre hotdog til børnenes fødselsdag, har jeg “drømt” om at efterligne dem.. for så synes jeg slet ikke man hopper over hvor gærdet det er lavest, med sådan en menu!
Du er sød, mor! Selv tak, vi må snart spise hotdogs sammen igen :)
Åh det ser lækkert ud. Og vildt lækker idé med remouladen. Elsker hotdog, men kan godt blive for meget med de meget lyse brød. Der er dette bare et super godt alternativt.. Tusind tak. det vil jeg lave
Mange tak, Det er blevet et stort hit i vores familie :)
God fornøjelse
Ser super lækkert ud, tænker også det skal være på menuen når vi på søndag skal holde 5 års fødselsdag :)
Hvor godt! Jeg er glad for at I kan bruge inspirationen :)
Uhmmm det ser super lækkert ud og leder tankerne tilbage på skanderborg festival (nogle år tilbage), hvor vi ofte snuppede et par “hottere” på vej hjem til teltet om natten:-)
Meeeen i dag er jeg nok mere bevidst om, at det ikke er det sundeste hverken for os forældre og børn;-)
Dejligt med en god opskrift med mere kvalitet, så de igen kan komme på menuen herhjemme – en gang imellem. Det bliver især mand og børn lykkelige for:-)
Ja, så kan man sagtens spise hottere som hovedmåltid en gang i mellem :)
Festivalsnatmad må gerne være lidt usund, ik´ – eller … det er virkelig længe, længe siden jeg sidst har været til festival, så måske har holdningen ændret sig for mig. I år skal jeg faktisk til både Roskilde og Skanderborg. Måske jeg skulle tage udfordringen op og finde noget toplækkert natmad ;)
Perfekt timning med dette indlæg – planlægger selv at servere hotdogs til min kærestes mande-fødselsdag på søndag, og ville netop upgrade dem lidt. Er som de andre også meget interesseret i at høre, hvordan du laver løgene :-)
Hvor godt! Det skal nok blive en succes :)
– jeg får da lige skrevet en opskrift til jer, og så kommer den på bloggen i morgen!
Lyder virkelig lækkert med hjemmelavet hotdogs :) vil jeg prøve en af de nærmeste dage :) rister du bare løgene på panden??
Fantastisk blog du har. Ville så gerne på dit kursus i september, men skal desværre på noget kursus i sønderjylland den uge, ØV! Håber i holder noget igen snart :)
Mange tak, Nadine. Jeg håber der bliver en anden gang, hvor du kan komme med :)
Jeg kommer lige med en opskrift på de lækre ristede løg på bloggen i morgen.
Og så blev menuen til Daniels fødselsdag lige bestemt! :)
Hvordan laver du de ristede løg? Kan simpelthen ikke fordrage lugten af de købte.
Fedt!
Jamen, jeg kommer da lige med en opskrift på bloggen i morgen. De er vildt gode, slemt vanedannende og helt anderledes end købeversionen :)
Skønt, det vil jeg glæde mig til. Vi ses måske i morgen til sommerfesten…
Vi nåede bare lige at sige hej :) Så mange mennesker og gang i den, men det var en hyggelig eftermiddag