Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/havregryns-cookies/ Afternoon tea Cookies og Småkager, Eftermiddagssnack, Kager og søde sager

Havregryns Cookies

En buttet havregryns cookies, som er perfekt chewy i krummen, sød uden at være for sød, med en perfekt balance af salt og sødt og temmelig vanedannende.

Disse havregryns cookies er et nemt lille bageprojekt og det kan anbefales at lave dobbelt eller tredobbelt portion og så fryse de andre ruller ned.

De behøver nærmest ikke tø op, men er klar til at blive skåret ud og bagt til hurtige lækre cookies på en dag med uventede gæster, en legeaftale eller en dag, hvor man har lyst til at knusforkæle sine børn.

Prøv også: opskrift på klassiske cookies med chokolade >>

Havregryns Cookies
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT20M12
Ingredienser
  • 80 g smør, stuetemperet
  • 50 g sukker
  • 50 g muscovadosukker
  • 1 æg
  • 120 g finvalset havregryn
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 50 g medjool dadler, hakkede
  • 30 g mørk chokolade, hakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker og muscovadosukker sammen, til det er luftigt, og pisk derefter ægget i.

Rør alle de tørre ingredienser sammen, bland de hakkede dadler i og brug melblandingen til at skille alle daddelstykkerne fra hinanden, så de ikke klistrer sammen og klumper. Rør skålens indhold sammen med smørblandingen til en dej. Vend til sidst hakket chokolade i.

Form en aflang stang på ca. 12 cm og skær 12 skiver a 1 cm. Sæt skiverne på en bageplade med bagepapir.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 13-15 minutter, til de er gyldne, men stadig lidt bløde i midten.

Lad dem køle lidt af på bagepladen, inden de sættes på en bagerist.