Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/havregrodschips-sprode-og-sunde/ Kiks Snacks

Havregrødschips

Havregrødschips er en lækker snack som kan varieres i det uendelige og med mange typer af grød, krydderier, nødder og kerner. Havregrødschips er glimrende til tapasanretninger, som tilbehør til en forret eller suppe – i de tilfælde ville jeg bruge mere spicy madkrydderier, som fx spidskommen, paprika og chili.

Vi har indimellem en rest havregrød tilbage fra morgenmaden. Ofte kommer jeg resten i en brøddej, men det er også et kæmpe hit at lave sunde og sprøde havregrødschips.

I går brugte jeg kanel i rigelige mængder, en smule kardemomme og skønne mandler – en kombination som gav skønne sprøde chips! Perfekt til en lille rar pause med te og boglæsning.

Havregrødschips
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT5M1
Ingredienser
  • 1 dl havregrød, kogt
  • 15 mandler
  • 3 spsk hørfrø
  • 1 spsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 knivspids salt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

Hak mandler og hørfrø i en minihakker og rør det i havregrøden sammen med resten af ingredienserne. Spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir i et meget tyndt lag.

Sæt i ovnen og bag i 30-45 minutter. Hold øje med det, så det ikke brænder på.

Det er færdigt når det ser tørt og sprødt ud. Knæk i passende stykker og nyd!

Havregrødschipsene kan fint holde sig sprøde i en lufttæt beholder og er skønne som en lille snack i madpakken.