Halloumiwrap med tzatziki


Lækre og hverdagsvenlige halloumiwrap med tzatziki og gode sager fra det græske køkken.
Jeg fylder dem med tomater, oliven, syltede rødløg, og oliven. Foruden naturligvis den salte grillost halloumi, som jeg synes smager helt uimodståeligt lækkert. Kan spise den som snack; grillet, sprød og knirkende sej og salt. Uhm!
Her får den lækre grillost godt selskab af min cremede tzatziki og grøntsager. Nemt og lækkert!
Prøv også: opskrifter på græsk mad >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Halloumiwrap med tzatziki
- Syltede rødløg
- 2 rødløg, i ringe
- 1 dl æblecidereddike
- 1 dl vand
- 0,50 dl sukker
- sort peber, friskkværnet
- Tzatziki
- græsk yoghurt 10 %
- 2 agurk, groftrevet
- 3 fed hvidløg, fintrevet
- 2 spsk olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- Til servering
- 200 g halloumi
- 3 tomat
- 0,25 agurk
- 80 g rucola
- 25 g sorte oliven uden sten
- 4 fladbrød, eller tortillawraps
- 1 spsk olivenolie, til stegning
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Syltede rødløg
Skær løgene i tynde ringe og kom dem i et rent skoldet patentglas. Kog eddike, vand og sukker op i en gryde sammen med peberkorn og eventuelt krydderier til sukkerkornene er smeltet.
Hæld den kogende varme eddikeblanding over løgene, luk glasset og opbevar køligt.
Tzatziki
Halver agurkerne på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Riv agurkerne groft, vend dem med salt og lad dem trække i 5-10 minutter, hvorefter de dryppes af gennem en sigte, og al væde trykkes og vrides godt fra.
Rør agurken ud i yoghurt og smag til med hvidløg, salt, peber og olivenolie.
Servering
Varm olie på en pande og steg halloumiskiver på begge sider til de er gyldne og sprøde.
Fyld fladbrødene med tzatziki, grøntsager, syltede rødløg, oliven og sprødstegt halloumi.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.