Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gryderet-med-peanutbuttersauce/ Aftensmad Efterår

Gryderet med peanutbuttersauce

Cremet gryderet som er helt ideel til alle der er ellevilde med smagen af peanutbutter.

En cremet og lækker sauce, som fint kan suppleres op med grove grøntsager og rodfrugter.

Til denne gryderet med peanutbutter kan man sagtens variere kødet med oksekød, svinekød og kylling. Det skal blot være af den slags kød der bliver lækkert og mørt af at simre.

Prøv også: kylling med hvidvin og flødesauce >>

Gryderet med Peanutbuttersauce
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT2HPT30M6
Ingredienser
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg, finthakket
  • 850 g skært oksekød, i tern
  • 120 g peanutbutter, gerne med crunch
  • 3 dl koldt vand
  • 1 dl koncentreret tomatpuré
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 0,50 tsk cayenne peber
  • 0,50 tsk røget paprika
  • 3 laurbærblade
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Svits de hakkede løg i olien, til de er smukt gyldenbrune og gennemsigtige.

Kom kødet i og brun det ved middel varme.

Peanutbutter røres ud i det kolde vand og hældes over kødet.

Tilsæt alle de andre ingredienser.

Rør godt rundt og lad retten simrer under låg i 1 1/2 – 2 timer.

Rør i det ind imellem. Når kødet er godt mørt, tages laurbærbladene op og kasseres.

Serveres med fx ris eller kartoffelmos, en god salat og et drys krydderurter.