Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grillet-gedeost-med-jordbaer/ Appetizer Buffet, Festmad, Forretter, Studenterfester og studenterkørsel, Tapas

Grillet gedeost med jordbær og balsamico

Jordbær, sort peber og balsamico er et match made in heaven!

Her har jeg mikset sommerens skønne jordbær med grillet gedeost, timian, et lille dryp honning og balsamico.

Så pæn og appetitlig en forret eller appetizer på en sommerdag i haven, med et køligt glas rose, cava eller hvidvin til. Det er en dejlig lille snack til den lille sult eller som en del af et større tapas måltid.

Prøv også: opskrift på bruschetta med tomat >>

Grillet gedeost med jordbær, akaciehonning og balsamico
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT20MPT20M4
Ingredienser
  • 8 skiver flutes
  • 100 g gedeost, i skiver
  • 8 jordbær
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1 spsk balsamico glace
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Anret en skive gedeost på hver stykke flutes og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag i en forvarmet ovn ved 225 grader i 10 minutter.

Anret på et fad, sæt et kvart jordbær på hver og drys med timian, friskkværnet peber, et dryp akaciehonning og lidt balsamico glace.