Grillet gedeost med jordbær og balsamico
Jordbær, sort peber og balsamico er et match made in heaven!
Her har jeg mikset sommerens skønne jordbær med grillet gedeost, timian, et lille dryp honning og balsamico.
Så pæn og appetitlig en forret eller appetizer på en sommerdag i haven, med et køligt glas rose, cava eller hvidvin til. Det er en dejlig lille snack til den lille sult eller som en del af et større tapas måltid.
Prøv også: opskrift på bruschetta med tomat >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Grillet gedeost med jordbær, akaciehonning og balsamico
- 8 skiver flutes
- 100 g gedeost, i skiver
- 8 jordbær
- 1 håndfuld frisk timian
- 1 tsk akaciehonning
- 1 spsk balsamico glace
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Anret en skive gedeost på hver stykke flutes og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag i en forvarmet ovn ved 225 grader i 10 minutter.
Anret på et fad, sæt et kvart jordbær på hver og drys med timian, friskkværnet peber, et dryp akaciehonning og lidt balsamico glace.
Hej Ann Christine
Det ser jo bare super lækkert ud. Tror du man kan skifte gedeost ud med noget? Er bare ikke en stor fan af ged.
Jeg synes dog, at opskriften ser lækker ud med både Jordbær og Balsamico.
Vh. Emma-Sofie
Hej Emma-Sofie
Mange tak :) Du kan undlade eller erstatte med fx burrata eller mozzarella.
Skøn weekend til dig
Kh Ann-Christine
Skal jeg tænde for grillen i ovnen eller er det bare almindelig varme??
Det kommer lidt an på din ovn. Jeg bruger gerne blot varmluft i min ovn, når jeg laver disse.
Kh Ann-Christine
Tusind tak for alle de dejlige ideer, du drysser med ;)
Skal helt sikkert snart have lidt tapas ud af jordbærrene fra haven! Tror dog jeg vælger at bruge figen-daddel balsamico. Det er himmelsk og bør virkelig prøves. Vores lokale delikatessebutik forhandler tap-selv balsamico i alle mulige vidunderlige smagsvarianter; figen/daddel som er favoritten, blodappelsin som er fantastisk til rødkålssalat, granatæble,jordbær og mange flere.
God sommer Ulla
Det lyder virkelig også lækkert!
Figen og dadler er sådan en herlig kombination, jeg er sikker på at den vil gøre sig fremragende :)
Rigtig god sommer :)
Kh AC