Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/grillede-padron/ Bålmad Grill, Spansk mad, Studenterfester og studenterkørsel, Tapas, Tilbehør Aftensmad

Grillede Padron med flagesalt

Grillede padron er virkelig lækre og super nemme at lave.

De seneste par år er de nydt som en del af vores middage med grill i haven eller når vi hygger med tapas. Enten som tilbehør eller som en lille snack inden middagen. De lækre små grønne chili peberfrugter som på spansk hedder Pimientos del padrons, er også skønne ristede på en varm pande i lidt olie, så hvis det ikke lige er grillvejr, så rister man dem bare på panden.

Selv om det er en chilifrugt, så er de milde og slet ikke spor stærke.

Prøv også: min bedste opskrift på saltmandler >>

Grillede Padron med flagesalt
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT10MPT10M4
Ingredienser
  • 250 g padron
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Vend padron peberne i olie og lynrist dem på grillen over direkte varme eller på en varm pande i lidt olie. Vend dem hyppigt.

Tag af panden, drys med salt og server med det samme.