Gnocchi med kylling og chorizo


Ovnbagt gnocchi med kylling og chorizo i en krydret tomatsauce gratineret med mozzarella og parmesan. Mums!
Det er super lækkert og tilmed en dejlig nem ret, der godt kan serveres for gæster eller på en helt almindelig hverdag hvor man trænger til en portion varmende hyggemad.
Sådanne retter som denne er bare skønne at have i sit repertoire af hyggemad. Perfekt til en kold vinterdag og varm anbefaling herfra.
Prøv også: min opskrift på tortellini suppe >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Gnocchi med kylling og chorizo
- 70 g chorizo, skåret i skiver
- 1 løg, finthakket
- 400 g kylling, i tern
- 3 fed hvidløg, pressede
- 50 g soltørrede tomater i olie, finthakkede
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 1 tsk fennikelfrø
- 300 g squash, groftrevet
- 2 stængler bladselleri, groftrevet
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 1 dåse hakkede tomater
- 500 g gnocchi
- 125 g frisk mozzarella
- 50 g parmesan, friskrevet
- 1 spsk olivenolie
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 25 g parmesan, friskrevet
- 1 håndfuld frisk basilikum
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Sauter chorizo og løg i en sauterpande med olie ved middelvarme, til løgene er bløde. Kom kyllingetern på panden, skrue op for varmen og brun hurtigt kødet af under omrøring.
Tilsæt hvidløg, soltørrede tomater, basilikum, fennikelfrø, squash, bladselleri, grøntsagsboullion, hakkede tomater og kog retten op. Kom gnocchi i retten og rør nænsomt sammen. Smag godt til med salt og peber.
Riv mozzarella i mindre stykker og fordel over retten, sammen med parmesan. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 20 minutter, til osten er smeltet og er begyndt at blive gylden.
Server med friskrevet parmesan og et drys basilikum.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Vildt lækker!! Den blev modtaget godt, også af børnene på hhv 5 og 8 år. Stegte lidt gnocchi i smør ved siden af for at sikre mig at der var noget genkendeligt samt lidt brød. Det virkede og fik børnene til at smage på den vildt lækre ret.
Jeg havde hverken selleri eller fennikel frø og chorizo blev erstattet med 1/2 pk kalkun bacon.
Min mands kommentar: “var det noget du lige biksede sammen?” 😆
Den ret kommer på tilbagevendende retter til madplanen🙏🏻
Hej Manja
Hvor er det dejligt! Mange tusind tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften, det er jeg rigtig glad for at høre :)
Kh Ann-Christine
Lyder meget lækkert, det skal prøves!
Jeg ejer dog kun en airfryer, hvordan skal retten bages deri?
Venlig hilsen, Thomas
Hej Thomas
Mange tak :) Jeg har lavet denne smarte omregner til opskrifter i airfryer – den kan du bruge til alle mine opskrifter der ellers tilberedes i varmluftovn.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Super lækker ret! Skøn smag med de fennikelfrø!
Hej Hanne
Tusind tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften, det er jeg glad for at høre. Er også vild med smagen fra fennikelfrøene :)
Kh Ann-Christine