Gnocchi med kylling og chorizo
Ovnbagt gnocchi med kylling og chorizo i en krydret tomatsauce gratineret med mozzarella og parmesan. Mums!
Det er super lækkert og tilmed en dejlig nem ret, der godt kan serveres for gæster eller på en helt almindelig hverdag hvor man trænger til en portion varmende hyggemad.
Sådanne retter som denne er bare skønne at have i sit repertoire af hyggemad. Perfekt til en kold vinterdag og varm anbefaling herfra.
Prøv også: min opskrift på tortellini suppe >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Gnocchi med kylling og chorizo
- 70 g chorizo, skåret i skiver
- 1 løg, finthakket
- 400 g kylling, i tern
- 3 fed hvidløg, pressede
- 50 g soltørrede tomater i olie, finthakkede
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 1 tsk fennikelfrø
- 300 g squash, groftrevet
- 2 stængler bladselleri, groftrevet
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 1 dåse hakkede tomater
- 500 g gnocchi
- 125 g frisk mozzarella
- 50 g parmesan, friskrevet
- 1 spsk olivenolie
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 25 g parmesan, friskrevet
- 1 håndfuld frisk basilikum
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Sauter chorizo og løg i en sauterpande med olie ved middelvarme, til løgene er bløde. Kom kyllingetern på panden, skrue op for varmen og brun hurtigt kødet af under omrøring.
Tilsæt hvidløg, soltørrede tomater, basilikum, fennikelfrø, squash, bladselleri, grøntsagsboullion, hakkede tomater og kog retten op. Kom gnocchi i retten og rør nænsomt sammen. Smag godt til med salt og peber.
Riv mozzarella i mindre stykker og fordel over retten, sammen med parmesan. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 20 minutter, til osten er smeltet og er begyndt at blive gylden.
Server med friskrevet parmesan og et drys basilikum.
Super lækker ret! Skøn smag med de fennikelfrø!
Hej Hanne
Tusind tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften, det er jeg glad for at høre. Er også vild med smagen fra fennikelfrøene :)
Kh Ann-Christine
Lyder som en ret, der lige er noget for mig. Har du forslag til noget grønt der kan serveres til?
Kh Susanne
Et bagt spidskål vil være lækkert eller en simpel grøn salat
God fornøjelse :)
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine.
Kan denne ret opvarmes dagen efter, og blive lige så god som den er den første dag?
Kh Tove
Den er faktisk meget bedre på 2. Dagen
Den kan sagtens varmes og nydes næste dag, men jeg synes ikke den er helt lige så god dagen efter.
Vil du gerne lave den i forvejen fx til gæster, så ville jeg lave saucen for sig, opbevare den på køl og næste dag varme den op, komme gnocchi i og derefter i et fad med osten og så i ovnen.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Elsker dine opskrifter.
Kan Gnocchi købes i alle dagligvarebutikker?
Mange tak :)
Det kan nok ikke købes i alle – men jeg kan stort set altid finde det i føtex, kvickly og de større brugsen.
Kh Ann-Christine