Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gnocchi-i-svampesauce/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Forår, Frokost, Italiensk, Nem Hverdagsmad, Sommer, Vinter

Gnocchi i svampesauce

Her får I min opskrift på gnocchi i svampesauce med spinat. Retten er ren komfort! De lækre gnocchi i den cremede svampesauce med dejlig smag af rosmarin, fennikelfrø og røget paprika er ganske enkelt helt uimodståelig.  Nu hvor dagene bliver lidt kortere og naturen skifter kulør til de mere brændte farver, så er det bare ekstra rart med sådanne retter.

Er I også vilde med gnocchi – lige som jeg er – så vil I helt sikkert nyde denne skønne ret, som smager så dejligt og bare er virkelig efterårshyggelig, både at tilberede og spise.

Prøv også: flere opskrifter på nem hverdagsmad >>

Gnocchi i svampesauce
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • 400 g champignon, skåret i skiver
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1 tsk røget paprika
  • 30 g soltørrede tomater i olie, finthakkede
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl piskefløde
  • 1 spsk majsstivelse
  • 500 g gnocchi
  • 200 g spinat
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal + lidt saft
  • 1 spsk olivenolie
  • 10 g smør
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 20 g pinjekerner, ristede
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Varm en pande op med olie og smør og rist svampene ved høj varme under konstant omrøring. Skrue lidt ned for varmen, når champignonerne har fået en smuk gylden stegeskorpe.

Tilsæt løg, hvidløg, rosmarin, fennikelfrø, røget paprika og finthakkede soltørrede tomater, og sauter til løgene er blevet bløde.

Tilsæt hvidvin, grøntsagsbouillon og bring det kog.

Rør majsstivelsen ud i fløden og tilsæt til retten sammen med gnocchi.  Rør rundt og tilsæt spinaten.

Lad det simre i 4-5 minutter til gnocchien er gennemvarm og lækkert mør.

Smag godt til med fintrevet citronskal, lidt citronsaft efter smag, samt salt og friskkværnet peber. Drys med ristede pinjekerner og lidt friskkværnet peber ved servering.