Gnavegrønt
De nævnte grøntsager kan varieres frit alt efter sæson og hvad der er i køleskabet og grøntsagsskuffen.
Nogle grøntsager, som fx flere rodfrugter, broccoli og blomkål er lækkert når det lige dampes få minutter eller bages i ovnen og ellers er det endelig blot at spise løs og finde favoritterne i alt det grønne, som er dejligt at servere til maden.
Se det som inspiration og reminder om at huske det grønne tilbehør på indkøbssedlen og i køkkenet.
Prøv også: masser inspiration til dips til gnavegrønt >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Gnavegrønt
- 1 agurk
- 8 cherrytomater
- 1 rød peberfrugt
- 4 gulerødder
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Skyl eller skræl grøntsagerne, og skær dem i passende stykker.
Opskriften er til en familie på fire – taget i betragtning at det nok er børnene der spiser mest gnavegrønt og de voksne spiser salat eller lign til maden.
Serveres med eller uden dip. Dip kan fx være hummus, cremefraiche rørt med pesto eller purløg, guacamole eller lign. Lav gerne til flere dage og opbevar i beholdere på køl.
Hej
Tak for mange skønne opskrifter, bruger ofte dine opskrifter og ideer
Er ved at køre lidt træt i agurke, gulerod og peberfrugt stave , har du evt nogle spændene ideer til noget andet der også virker til at dyppe i en dip og som et grønt tilbehør til maden
Hilsen Edel
Hej Edel
Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for! :)
Et stort hit hos min familie er også dampede broccoli, bagte blomkålsbuketter, og stegt spidskål. Sidstnævnte er ikke så egnet til fingermad, men smager ellers godt til alt aftensmad og god med dip.
Kh Ann-Christine