Fyldte peberfrugter med oksekød


Fyldte peberfrugter med oksekød og krydret squash er lækkert og nemt at lave. Det er en god ret til børnenes maddage, for der er få ingredienser og få steps at følge i retten.
Jeg bruner og steger lige fyldet lynhurtigt inden jeg fordeler det i peberfrugterne. Dels så giver det ekstra god smag og dels så får det lige væden fra squashen til at dampe lidt ind og gør fyldet ekstra lækkert og smovset, når retten er klar til servering.
Prøv også: opskrift på lækker græsk salat >>
Arbejdstid 30 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Fyldte peberfrugter med oksekød
- 400 g hakket oksekød
- 1 løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 300 g squash, groftrevet
- 1 tsk tørret timian
- 1 tsk stødt spidskommen
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 4 rød peberfrugt
- 2 dl grøntsagsbouillon
- 100 g cheddar ost, groftrevet
- 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Brun hurtigt oksekødet på en pande med olie. Kom løg, hvidløg og squash på panden, sammen med krydderier og rør det igennem et minuts tid ved høj varme. Smag til med salt og peber.
Skær peberfrugterne over og fjern kernehus.
Fyld oksekødsblandingen i peberfrugterne og sæt dem i et smurt ovnfast fad. Drys med cheddarost. Kom grøntsagsboullion i fadet og bag i en forvarmet ovn i 15 minutter ved 200 grader varmluft eller til peberfrugten er mør.
Drys med lidt finthakket persille inden servering.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Det står ikke i opskriften, men det på panden skal da blendes, ellers bliver det for klumpet i peberfrugten
Det skal ikke blendes, og har en fin konsistens til at fylde i peberfrugterne – som en grov kødsauce.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Lidt i tvivl om, hvorvidt der skal hat på? Tænker det umiddelbart ikke.
Man kan gøre det, hvis man synes det er fint til serveringen.
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Kan de fryses ned hvis der er nogle til overs? 😊
Hej Louise
jeg tror peberfrugten kan ændre konsistens og blive lidt kedelig efter frys og optøning, men derudover så ja :)
Kh Ann-Christine