Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fyldte-pandekager-oksekoed/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Forår, Frokost, Mad i fad og ovnretter, Madpandekager og madvafler, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Sommer, Vinter

Fyldte pandekager med oksekød

Fyldte pandekager med oksekød og grøntsager er lækkert og nemt at servere til aftensmad. Mine børn er vilde med det og det er lækkert at lave de bløde pandekager selv. Fyldet er krydret og saftigt, smækfyldt med smag og den groftrevne squash giver en rigtig god konsistens, som passer perfekt til retten.

Man kan frit vælge om man vil lave avocadomos til, eller om man hellere vil servere de fyldte pandekager med en salsa, eller en dejlig fyldig salat til

Prøv også: få god inspiration til skønne salater her >>

Fyldte pandekager med oksekød
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT30M4
Ingredienser
  • Madpandekager
  • 3 æg
  • 3,50 dl mælk
  • 1 nip salt
  • 110 g hvedemel
  • 50 g fuldkornshvedemel, eller grahamsmel
  • 1 spsk smør, til stegning
  • Fyld
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 100 g gulerødder, groftrevet
  • 200 g squash, groftrevet
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 140 g majs, på dåse eller fra frost
  • 150 g cheddar ost, groftrevet
  • 1 tsk olivenolie, til stegning
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Avocadomos
  • 1 avocado
  • 1 øko lime, saft og fintrevet skal
  • salt
  • 0,50 tsk stødt spidskommen
  • Til Servering
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 125 g salat
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Madpandekager
Pisk æg og mælk sammen med salt, fuldkornsmel og hvedemel.

Smelt lidt smør eller kom lidt olie på en pande og steg pandekagerne en ad gangen, på begge sider, til de er flotte lysebrune.

Oksekødsfyld
Brun oksekødet under omrøring på en varm pande med olie.

Skru ned for varmen og tilsæt løg og hvidløg, samt spidskommen og koriander. Varm godt igennem til løgene er bløde.

Kom gulerod, squash, hakkede tomater og majs på panden. Rør igennem og lad det simre uden låg i 5-10 minutter.

Smag godt til med salt og peber.

Avocadomos
Mos avocadokødet med en gaffel på en tallerken og smag til med limesaft, fintrevet limeskal, salt og spidskommen.

Servering
Fyld hver pandekage med et par skefulde oksekødsfyld, lidt cheddar og rul dem sammen. Anret dem i et fad med samlingen nederst. Drys med resten af cheddarost over pandekagerne inden de skal i ovnen og bag ved 200 grader varmluft i ca. 10 minutter.

Drys med finthakket persille og server med salat og avocadomos.