Fyldt kyllingebryst med pikant flødeost og chorizo


Fyldt kyllingebryst er en dejligt nem ret, som kan tilberedes på 30 minutter, inkl bagetiden i ovnen.
Lækkert fyldt kyllingebryst, som overrasker med lutter gode sager inden i, mørt kyllingekød fyldt af smag og sprød, sprødt knas i det yderste lag. Det er så godt!
Selv om det er en super nem hverdagsret, så er den alligevel særlig nok til, at den snildt kan serveres til en god lørdagsmiddag – så skruer man bare lidt op for det lækre tilbehør, hvis tiden er til det og nyder et glas vin til.
Prøv også: min opskrift på karbonader >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Fyldt kyllingebryst med pikant flødeost og chorizo
- 4 kyllingebryst
- 4 spsk pikant flødeost
- 75 g chorizo, grofthakket
- 3 spsk soltørrede tomater i olie, finthakkede
- 1 dl persille, finthakket
- Panering
- 35 g fuldkornshvedemel
- 1 æg, sammenpisket
- 50 g rasp
- salt
- sort peber, friskkværnet
- flagesalt
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Lav en god dyb lomme i siden af hvert kyllingebryst. Brug en skarp, spids kniv og vær lidt forsigtig, så du ikke skærer hele vejen igennem kødet.
Bland flødeost, chorizo, tomater og persille sammen i en skål. Fordel lidt af fyldet i hvert kyllingebryst og luk hullet pænt til, brug evt en kødnål.
Vend først fileterne i groft mel blandet med salt og peber, derefter i et sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Bag kyllingestykkerne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 20 minutter, til de er sprøde og gennemstegte.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Godkendt, både kylling og salat ? Smagte lækkert. Manden kaldte det “sådan gourmet mad” og plejer faktisk at være ret stille når det er mig der har lavet mad. Vi tilføjede lidt lækkert pasta ?
Hvor er det dejligt at høre :) Tak for din søde hilsen.
Kh AC
…glemte mel, men manglede det ikke. Ov forresten, kyllingen måtte dog have 10-15 min længere selv om det var varmluft.
Bagetid kan variere fra ovn til ovn, samt tykkelsen på kyllingebrystet
Kh AC
Ser lækre ud ? Vil lige høre om der er skind på brysterne ?
Den kan sagtens tilberedes både med eller uden. Jeg mener at det var uden da jeg lavede og fotograferede opskriften, men har sidenhen også tilberedt dem med
Hej du?
Hvordan tror du de ville fungere som sådan en weekend ret… Måske med polenta fritter…eller noget.
Vil gerne have nogle flere weekendretter med lyst kød…
Mvh stinna
Ja, det vil være rigtig lækkert – og denne ret vil være skøn som weekendret.
Prøv gerne at kigge her under mit råvareindeks – der finder du fx link til alle opskrifter med kylling her osv.
rigtig dejlig dag til dig
Kh AC