Frikadellesandwich
Hjemmelavede frikadellesandwich med saftige frikadeller, sprød kål, lækker dressing og sød-syrlige cornichoner – det er så lækkert!
I denne opskrift på frikadellesandwich steger jeg en omgang frikadeller, så de er helt lune, saftige og frisklavede til sandwichen. Det bliver bare ekstra godt. Man kan dog sagtens bruge en omgang frikadeller fra et tidligere måltid, hvis man fx tidligere på ugen har fået frikadeller med kartoffelsalat eller andet godt – er der ekstra frikadeller, er der nem mad til en frikadellesandwich til frokost eller aftensmad.
Prøv også: opskrift på cowboy toast >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Frikadellesandwich
- Frikadeller
- 400 g hakket svinekød
- 2 spsk hvedemel
- 3 spsk mælk
- 1 æg
- 1 løg, finthakket
- 2 tsk tørret timian
- salt
- sort peber, friskkværnet
- 1 spsk olivenolie, til stegning
- 1 spsk smør, til stegning
- Dressing
- 4 spsk mayonnaise
- 1 spsk dijon sennep
- 1 tsk akaciehonning
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Derudover
- 4 burgerboller
- 50 g rødkål, fintstrimlet
- 0,50 håndfuld frisk timian
- 50 g feldsalat
- 50 g cornichoner
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Frikadeller
Rør alle ingredienserne sammen med en håndmikser i 2-3 minutter. Lad gerne frikadellefarsen hvile i minimum en halv time i køleskabet.
Form frikadellerne og steg dem på en pande med smør og olie ved middelvarme, til de er gennemstegte.
Dressing
Rør dressingen sammen og smag den godt til.
Lun burgerbollerne.
Smør bollerne med dressing og saml dem med frikadeller, frisk timian, rødkål og cornichoner.