French Toast
Lækker opskrift på French Toast med blåbærkompot og friske blåbær, græsk yoghurt og et dryp ahornsirup.
Det er virkelig en vidunderlig spise og genialt hvis man har en rest lækkert brød. En lidt tør skive brød bliver forvandlet til det lækreste måltid når det dyppes i sammenpisket æg og mælk og steges på panden.
Her serverer jeg med en skefuld græsk yoghurt, hjemmelavet blåbærkompot og friske blåbær. Perfekt til en weekend morgen, til brunch eller som et sødt indslag på en dejlig eftermiddag.
Prøv også: min opskrift på arme riddere >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
French toast
- Blåbærkompot
- 150 g frosne blåbær
- 50 g sukker
- 0,50 tsk vaniljesukker
- French Toast
- 4 skiver brød
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 0,50 tsk stødt kanel
- 1 spsk sukker
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids sort peber, friskkværnet
- 1 spsk smør, til at stege i
- Til servering
- 4 tsk ahornsirup
- 150 g græsk yoghurt 10 %
- 50 g blåbær
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Blåbær kompot
Kom blåbær, sukker og vanilje i en gryde og kog op.
Lad det simre svagt i cirka 10 minutter uden låg, køl af og kom på et skoldet glas.
French Toast
Pisk æg, mælk, kanel, sukker, salt og peber sammen i en skål.
Dyp brødskiverne i blandingen på begge sider, ikke for længe, men nok til de lige bliver bløde og suger lidt af æggeblandingen til sig.
Varm en pande op til middelvarme og smelt smørret på panden. Steg brødene på begge sider i 3-4 minutter til de har fået en flot gylden stegeskorpe.
Servering
Rør græsk yoghurt med ahornsirup og server french toast på tallerkener med en skefuld græsk yoghurt rørt med ahornsirup, en skefuld blåbærkompot og lidt friske blåbær.
Kan man lave dem i ovnen?
Ja, det kan man godt, skal jeg lave til mange plejer jeg at lave dem i et ovnfast fad. Resultatet bliver anderledes end på panden – men stadig godt!
God fornøjelse
Kh Ann-Christine