Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fransk-omelet-med-hvidloegsfloedeost/ Brunch Morgenmad, Vegetar

Fransk omelet med hvidløgsflødeost

Opskrift på lækker og luftig fransk omelet med hvidløgsflødeost. Denne lækre ret er en af mine favoritter, når vi skal nyde en dejlig omelet til morgenmad, en hyggelig brunch eller som en nem frokostret.

Omeletten er nem og uden en masse fyld, blot helt enkelt med en luftig æggemasse og en super cremet vidunderlig midte med æg og cremet hvidløgsflødeost. Drysset med purløg og man har et simpelt, men himmelsk måltid – hvis man er ekstra sulten, så kan jeg anbefale at spise en skive ristet rugbrød til.

Prøv også: opskrift til brunch >>

Fransk omelet
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M1
Ingredienser
  • 3 æg
  • 1 spsk hvidløgsflødeost
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • 5 g smør, til stegning
  • Til servering
  • 2 spsk purløg
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Sæt en sigte over en skål og slå æggene ud i sigten. Pisk æggene ned i sigten til al æggemassen er sigtet.

Pisk salt og friskkværnet peber i.  Varm en pande op med olie, kom smør på og lad det bruse af. Kom de sammenpiskede på den varme pande. Rør i æggemassen med en dejskraber i 15-20 sekunder. Kom små klatter af hvidløgsflødeost på midten og fold derefter omeletten ind mod midten, mens den stadig er blød i midten. Lad omeletten hvile på den varme panden i 5-10 sekunder, før den vendes over på en tallerken.

Server på en tallerken med et drys fintklippet purløg og friskkværnet peber.