Fransk omelet med hvidløgsflødeost


Opskrift på lækker og luftig fransk omelet med hvidløgsflødeost. Denne lækre ret er en af mine favoritter, når vi skal nyde en dejlig omelet til morgenmad, en hyggelig brunch eller som en nem frokostret.
Omeletten er nem og uden en masse fyld, blot helt enkelt med en luftig æggemasse og en super cremet vidunderlig midte med æg og cremet hvidløgsflødeost. Drysset med purløg og man har et simpelt, men himmelsk måltid – hvis man er ekstra sulten, så kan jeg anbefale at spise en skive ristet rugbrød til.
Prøv også: opskrift til brunch >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 1 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Fransk omelet
- 3 æg
- 1 spsk hvidløgsflødeost
- salt og friskkværnet peber
- 1 spsk olivenolie, til stegning
- 5 g smør, til stegning
- Til servering
- 2 spsk purløg
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Sæt en sigte over en skål og slå æggene ud i sigten. Pisk æggene ned i sigten til al æggemassen er sigtet.
Pisk salt og friskkværnet peber i. Varm en pande op med olie, kom smør på og lad det bruse af. Kom de sammenpiskede på den varme pande. Rør i æggemassen med en dejskraber i 15-20 sekunder. Kom små klatter af hvidløgsflødeost på midten og fold derefter omeletten ind mod midten, mens den stadig er blød i midten. Lad omeletten hvile på den varme panden i 5-10 sekunder, før den vendes over på en tallerken.
Server på en tallerken med et drys fintklippet purløg og friskkværnet peber.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.