Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/foedselsdag-og-morgenmadsvafler-med-boghvede/ Brunch Fødselsdag

Morgenmadsvafler med boghvede

Disse morgenmadsvafler med boghvede, som vi spiste i påsken, er et godt bud på en festlig og nem fødselsdagsmorgenmad på hverdage, såvel som i weekender.

Morgenmadsvafler er lidt mindre sprøde end min anden opskrift på de skønneste sprøde vafler – men når det lige er til morgenmad, så skal det også gerne være mere mad, og mindre som sød dessert.

Kom en masse dejlig topping på dine morgenmadsvafler – det er så lækkert.

Morgenmadsvafler med boghvede
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT10M4
Ingredienser
  • 2 banan, modne
  • 2 æg
  • 50 g boghvedemel
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 nip salt
  • 2 spsk smør, stuetempereret
  • 1 spsk smør, til stegning
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Mos bananer og smør og pisk det med en gaffel sammen med æggene. Pisk boghvedemel, kanel og salt i (mandelmel kan også bruges) Steg i en smule smør i et vaffeljern.

Topping
Frugt og bær, evt lakridspulver, sirup, kakaonibs, peanutbutter, nødder og frysetørrede bær