Flæskestegssandwich
Hjemmelavet flæskestegssandwich er noget af det bedste. Indimellem så tilbereder vi gerne en lille kamsteg, alene med det formål at anvende den varme saftige flæskesteg med sprød svær direkte i en sandwich med godt fyld. Det er altså virkelig lækkert.
Har man rester af flæskesteg fra dagen før, så er det også dejligt med en kold steg og her får I en ganske uimodståelig flæskestegssandwich opskrift. Dressingen af sennep, mayo og abrikosmarmelade er et must, for den er perfekt til flæskesteg.
Læs også: Opskrift på flæskesteg med sprød svær >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 1 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Flæskestegssandwich
- 1 burgerboller
- 100 g tilberedt flæskesteg
- 1 håndfuld grøn salat
- 0,50 æble, skåret i skiver
- 1 drys frisk timian
- 0,50 rødløg, skåret i tynde ringe
- 3 cornichoner
- Dressing
- 1 tsk mayonnaise
- 1 tsk abrikosmarmelade
- 1 tsk dijon sennep
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Lun bollen på en brødrister eller i ovnen.
Rør dressingen af mayo, abrikosmarmelade og sennep. Smag til med salt og peber og smør bollen med den lækre dressing.
Fyld flæskestegssandwichen med flæskesteg, salat, æble, frisk timian, et par ringe rødløg og cornichoner.
Elsker at lave flæskestegssandwich med rester fra dagen før. Så er det store spørgsmål – hvordan gør man sværene sprøde igen?? Jeg har prøvet mange ting, men det er sjældent gået godt. Men holdfast det er vigtigt for en flæskestegssandwich ;-)
jeg har ladet mig fortælle at det kan lade sig gøre med en mikroovn, men har ikke selv en og har ikke testet det, så det må komme an på en prøve :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Lækker dressing og supernemt lige at røre sammen til en hjemmefrokost i disse coranatider.
Jeg kan anbefale at udskifte bollerne med ristet rugbrød: nemt, lækkert og lidt sundere end bollerne.
Dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Skøn sommer til dig
Kh AC
Hej AC
Hvilken opskrift er bollerne fra. De ser SÅ gode ud :)
Hej Ida,
Det er disse boller, men du kan evt også bruge denne opskrift på burgerboller.
Kh AC
Er i gang med at lave sandwich efter din opskrift og hold nu op hvor her dufte.
Dressingen kan jeg spise med en ske ;-)
Hvor er det skønt at høre ♡
Årh nam, det ser sørme godt ud :)
Det er ellers en lækker blog du har dig – flotte billeder :) Faldt lige over den på findeopskrifter.dk.
Venlig hilsen
Martin
Rigeligtsmør.dk
Mange tak, Martin :) Og velkommen her, jeg ser vi deler en stor madglæde, det er en rigtig fin blog du selv har :)
Jo tak :) Og i lige måde da :)
(Nu med rigtigt navn :))
Har netop fundet din skønne blog, og hold da op! Sikke lækre ting og smukke billeder. Jeg er solgt!!
Hvor er du sød, Marianne! Det er jeg simpelthen bare rigtig glad for at du synes :-) Tak!
Har netop fundet din skønne blog, og hold da op! Sikke lækre ting og smukke billeder. Jeg er solgt!!
NAM, hvor ser det SKØNT ud, kære Ann-Christine :)
Kram fra mig
Tak søde Anne :-)
Uhm vi lavede farseret flæskesteg igår, så den står på sandwich idag ;-)
Det ville næsten være synd andet jo ;-) Lækkert – vi har også en plan om at der skal flæskestegssandwich på menuen igen i juledagene.
Sikke en fin blog du har, og yderst lækre opskrifter – og kønne børn :-)
Har lavet dine pebernødder og linket til din blog:)
God dag
Christina/smagsløjer
Tusind tak Christina, det er jeg rigtig glad for og dejligt du synes om pebernødderne. De hitter herhjemme :)
Er simpelthen så imponerede over de flotte billeder og ikke mindst dine lækre retter, sidder her kl 10.00 og får helt lyst til at gå hjem og lave flæskesteg :-) tak for din hyggelig side!
Tak Louise, fik du mon lavet flæskesteg? ;-) Jeg er rigtig glad for at du synes om mine billeder og tak for din søde kommentar :)