Fiskehotdogs med tatarsauce
Yum, en lækker fiskehotdogs med tatarsauce ♡
En lidt anderledes måde at spise hotdogs på, men virkelig lækker og mine børn er fan! Hvis man gerne vil have en endnu grønnere ret, så udskift bare hotdogbrød med fx spidskålsblade og spise dem som en kålhotter – det er også toplækkert.
Jeg bager gerne hotdogbrød efter denne opskrift, for de er virkelig både gode og nemme. Til de lækre fiskehotdogs servere vi gnavegrønt og ovnbagte kartofler.
Prøv også: opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
fiskehotdogs med tatarsauce
- Fisk
- 300 g torskefilet, eller anden hvid fisk
- 1 dl rasp
- 1 øko citron, fintrevet skal
- 2 spsk bredbladet persille, finthakket
- 2 æg
- 50 g fuldkornshvedemel
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Tatarsauce
- 0,50 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 2 spsk kapers, finthakkede
- 4 cornichoner, finthakkede
- 1 tsk dijon sennep
- 0,50 øko citron, fintrevet skal + saft
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 0,50 håndfuld purløg, finthakket
- salt
- sort peber
- Derudover til servering
- 4 hotdogbrød
- 0,50 agurk, skåret i små tern
- 1 håndfuld frisk dild, eller ærtespirer til pynt
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fisk
Skær torskefiletten i 2 cm tykke strimler.
Bland rasp, citronskal, persille, salt og peber. Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken
Vend fiskestykkerne med fuldkornsmel blandet med salt og peber.
Dyp dem derefter en ad gangen i tallerkenen med æg og til sidst i raspblandingen.
Læg fiskestykkerne på en bradepande med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 17-20 minutter.
Tatarsauce
Rør alle ingredienserne godt sammen og smag til.
Saml fiskehotdogs
Kom et fiskestykke i hvert pølsebrød og top med tatarsauce, finthakkede agurketern og friske krydderurter.
Resten af tatarsaucen kan bruge som lækker dip til de grøntsager, der evt serveres til.
Hej Ann-Christine,
Det lyder som en rigtig lækker opskrift. Bruger du fisk med eller uden skind?
Hej Amira,
jeg bruger fisk uden skind til denne opskrift
Kh AC
Lækker opskrift. Vildt nem
Vildt gode hotdogs. Og lækkert at få hotdogs på en anden måde. Her hjemme var alle vilde med det, ham på 3 år spiste to hotdogs og hende på 1 år spise 3 fiskepinde og en hel hotdogs. Så det må siges at være en kæmpesucces. ?? selv tatarsauce spiste de af begge to. ?
Dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen og fine tilbagemelding på opskriften
Kh AC
Det må jeg foreslå herhjemme – pt. er min kærestes go-to caferet fish and chips; han er helt besat af tartarsauce :D
– A
Mon ikke han vil synes godt om dette lille twist på favoritretten :)
Kh AC