Fiskefrikadelle Sandwich
Nem og vildt lækker fiskefrikadelle Sandwich med tatarsauce, salat og syltede rødløg. Uhm! Det er smovs og så dejligt nemt til en hurtig aftensmad eller en dejlig frokost.
Mine børn suser rundt til fritidsaktiviteter og indimellem når vi derfor ikke at spise sammen alle hverdage – på de dage er fx sådan en fiskefrikadellesandwich et hit. Så steger jeg fiskefrikadellerne (man kan også købe hos fiskehandleren), laver tatarsauce i et glas med låg og ligesådan med syltede rødløg, og så kan man selv samle maden, når man kommer hjem fra sport.
Prøv også: opskrift på clubsandwich >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Fiskefrikadelle Sandwich
- 4 fiskefrikadeller
- 4 burgerboller, eller sandwichbrød
- 0,50 agurk, i skiver
- 80 g salat
- Syltede rødløg
- 2 rødløg
- 1 dl æblecidereddike
- 1 dl vand
- 0,50 dl sukker
- sort peber, friskkværnet
- Tatarsauce
- 0,50 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 4 cornichoner, finthakkede
- 1 tsk dijon sennep
- 0,50 øko citron, fintrevet skal og saft
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 0,50 håndfuld purløg, finthakket
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Syltede rødløg
Skær løgene i tynde ringe og kom dem i et rent skoldet patentglas.
Kog eddike, vand og sukker op i en gryde sammen med peberkorn og eventuelt krydderier til sukkerkornene er smeltet.
Hæld den kogende varme eddikeblanding over løgene, luk glasset og opbevar køligt.
Tatarsauce
Rør alle ingredienserne godt sammen og smag godt til.
Fiskefrikadelle sandwich
Lun fiskefrikadeller og sandwichbrød.
Skær brødene op og fordel tatarsauce salat, agurk, fiskefrikadelle og syltede rødløg i hver sandwich.
Super god ide til en burger! Vi valgte en lidt mere virgin variant af saucen uden cornichon og dijon sennep.
Det blev skide godt, super forfriskende og dejlig variation i smagen – mega godt alternativ til en standard okse burger
Mange tak for din fine tilbagemelding på opskriften, jeg er rigtig glad for I synes godt om den!
Kh Ann-Christine