Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fiskefilet/ Aftensmad Efterår, Familiefavoritter, Fisk & Skaldyr, Forår, Frokost, Julefrokost, Juleopskrifter, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Påskefrokost, Sommer, Vinter

Fiskefilet

Fiskefileter af rødspætter eller en anden god fladfisk er både lækkert til aftensmad og til både påskefrokosten og julefrokosten, hvor det er så lækkert med en smørstegt fiskefilet mellem sildemaden og det lune bord.

Serveret med godt rugbrød, remoulade, lidt dild eller kørvel og en citronbåd til at dryppe lidt frisk syrlig citronsaft over.

I min familie er fiskefilet også et evigt hit hos os alle fire til aftensmad med tilbehør af ovnbagte eller råstegte kartofler og hjemmelavet remoulade.

Prøv også: min bedste opskrift på nuggets med kylling >>

Fiskefilet med rugbrød og remoulade
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT15M4
Ingredienser
  • 8 rødspættefilet, eller anden fladfisk
  • 2 æg
  • 20 g hvedemel
  • 30 g grahamsmel
  • salt
  • sort peber, friskværnet
  • 2 spsk smør
  • 1 tsk olivenolie
  • Til servering
  • 8 skiver rugbrød
  • 100 g remoulade
  • 1 citron, i både til at dryppe over
  • 1 drys kørvel, eller persille
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk æggene sammen i en skål.

Rør hvedemel, grahamsmel, salt og peber godt sammen i en anden skål.

Vend fiskefileterne først i sammenpisket æg og derefter i melblandingen.

Steg fiskefileterne i smør og olivenolie på panden ved middel varme i cirka 4-5 minutter på hver side, til fiskefileterne er smukt gyldenbrune.

Server med fx rugbrød, remoulade, citronbåde og et drys krydderurter