Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/falafelvaffel/ Aftensmad Madpandekager og madvafler, Mellemøstens køkken, Vegetar

Falafelvaffel med lækker topping

Denne sommer har vi flere gange nydt disse falafelvafler til frokost. De er så super nemme og lækre – specielt er de jo nemme, når man har lavet en stor portion falafelfars på forhånd og frosset ned i portioner.

Falafler er så lækkert og når man laver en stor portion falafelfars, så kan det være en ide at gemme lidt til dagen efter at lave disse lækre vafler af farsen. Det kan man gøre både med traditionelle vaffeljern, belgisk vaffeljern eller en æbleskivepande glimrende bruges til formålet.

Falafelvaffel med lækre toppings
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT15MPT15M4
Ingredienser
  • 400 g falafelfars - klar til brug
  • 2 spsk olivenolie, til stegning i vaffeljernet
  • Til servering
  • 1 rødløg, evt. syltede
  • 2 spsk cremefraiche 18 %
  • 0,50 agurk, skåret i skiver
  • 75 g rucola
  • 8 cherrytomater, skåret i både
  • 1 spsk sriracha chilisauce
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • Tahin dip
  • 1 tsk tahin
  • 1 citron, 1 spsk citronsaft herfra
  • 3 spsk koldt vand
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Lav falafelfarsen på forhånd. Den kan glimrende fryses ned i portioner, der passer med to vafler.

Kom lidt fedtstof fra fx kokosolie eller olivenolie i et vaffeljern og fordel derefter falafelfarsen deri. Luk og lad den stege, til knappen viser grøn eller til vaflen er sprød og gylden.

Top hver vaffel med grøntsager, creme fraiche, tahinsauce (som blot piskes sammen), sriracha og et gavmildt drys krydderurter