Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/et-lille-chokolade-tip/

Et lille chokolade tip

chokolade-hjerter

Det er enormt lækkert at anvende lækker chokolade af høj kvalitet, når man skal overtrække lækkerier som fx frosne bananis. Man kan som regel sagtens gemme den ubrugte størknede chokolade efterfølgende og bruge det igen. Man kan også bruge ‚resterne‛ til lave lidt chokoladehjerter, stjerner, kringler, bogstaver, mønstre osv.

chokolade-tip

Chokoladen smager jo fantastisk og det er et hit som fredagsslik og sådan et lille chokoladehjerte på havregrynen en regnvejrsvåd morgen, kan i sandhed få smilet frem og næsten solen til at skinne.

Rul et lille kræmmerhus af bagepapir, kom chokoladen i og ‚tegn‛ hjerter, stjerner, bogstaver, mønstre mv på et stykke bagepapir. Lad det størkne og gem de lækre stykker (eller spis dem med det samme)

bananis-af-frossen-banan

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • Ole:
    22. august 2013 kl. 14:27

    Tak for tippet. Det vil jeg bruge. Kunne du evt. uddybe hvordan du tempererer din chokolade?
    Tak skal du have.

  • 21. august 2013 kl. 22:00

    Hvor er de fine dine hjerter og stjerner. Jeg har prøvet et par gange, og jeg synes ikke rigtig mine bliver så gode. Det er måske bare mere øvelse, der skal til ;-)

    Jeg har overvejet at købe et dekorations-sæt fra Lékué. Kender du det?

  • Julia:
    21. august 2013 kl. 18:41

    Tak for tippet, det der med bananen gav mig lyst til lige at lave en banan is med lækkert chokolade!

    • Ann-Christine:
      21. august 2013 kl. 21:56

      Det er sådan en dejlig nem snack, ik :)

  • Vis alle 12 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.