I går fik vi mad leveret af Løgismose. Det er første gang jeg har prøvet at få mad leveret udefra en nytårsaften, men det kan bestemt anbefales. Jeg elsker at lave mad, både til os selv og til en lækker middag med gæster, hvor man gør lidt ekstra ud af det. Men i går havde vi i fællesskab bestemt at vi ikke ville stå i køkkenet, men nyde dagen sammen med min søster og hendes kæreste. Ingen travlhed og indkøb, -udover drikkevarerne og en enkelt raket.
Menuen blev leveret i en stor kasse, fint pakket ind. Vi skulle kun anrette, varme suppen, koge raviolien, varme hovedretten i ovnen og stege bøfferne. Nemt og kunne fint lige klares i mellem retterne. Jeg elsker at sidde længe over mange retter. Vi gik i gang efter Dronningen nytårstale og var færdige til 90 års fødselsdagen.
Menuen startede med en Hummerconsomme med ravioli, julienne af radisser og blandede krydderurter.
Derefter figen og foie gras i terrine, serveret med karamelflager, sprød salat og syrlige kirsebær.
Hovedretten var en tournedos af oksemørbrad med artiskok, Pommes Anne og trøffelsauce.
Derefter 4 slags ost serveret med en lækker kvædepuré og syltede valnødder. Jeg sprang over skimmelosten.
Til sidst en chokoladebombe med crunch, mousse af flødechokolade, mørk chokoladetrøffel, hasselnøddecrokant og hindbærpure. Nøj da, den var god. -og bonus er at kæresten ikke kunne spise hele hans dessert, så vi gemte den til i dag, hvor jeg skal spise den nu, sammen med den nye serie Livvagterne.
Drikkevarerne blev for mit vedkommende, de lækre mineralvand fra Le Gourmand på Værnedamsvej, de var perfekte til den gode menu. Ikke for søde, smagsfulde og delikate. Det var en fantastisk menu og vi havde en dejlig aften. Drinks senere blev til myntethe med knust is og mynteblade og hyldeblomst med danskvand. -og nu tilbage til DR1 og Livvagterne…
Margrethe, Det kan helt sikkert anbefales at prøve
Hvor ser det altså lækkert ud. Det er da helt sikkert også noget jeg skal prøve af (godt at få lidt inspiration).
Elisabeth, Mange mange tak for dine søde ord, det varmer :-) også rigtig godt nytår til dig!
Therese, uhh ja, det må du have. Jeg fik det med den lækreste æblechutney da vi var dernede i sommer.
Uhm hvor ser det bare lækkert ud ! Foie Gras – uhm….det skal jeg vist ha’ noget af i Cannes.
Ønsker deg et godt, nytt og spennende år!
Gleder meg til å følge tvillingprosessen videre her på bloggen din, Valdemarsro. Inn hit er det alltid hyggelig å komme og hente inspirasjon og få et smil om munn.
Nyttårsmenyen deres virket virkelig lekker!
Mvh Elisabeth
Jette, ja ik ;-)
Shabby, Meyers var også på valg, og det var svært at vælge. Ja det bliver et skelsættende år. Det er skønt!
Madame, det kan anbefales og jeg tænker også at det er en ide til når vi skal have gæster senere, -og har to små babyer… Så er der måske ikke lige tid til at hjemmekokkerere den store menu
Lis, det var netop både osten og chokoladekagen der gjorde at jeg overtalte de andre til denne menu ;-)
Anette, gør de ikke det? Så må de da komme igang ;-)
Det ser SÅ lækkert ud. Det gjorde bestemt ikke noget hvis de lavede noget tilsvarende i Århus ;)
BÅDE ost OG chokolade! Hvor heldig kan man være? Og så lige en reprise dagen efter:-)
Nujs, det hele ser så lækkert ud! Har prøvet en enkelt gang at få mad leveret og det var også bare lige i skabet!
Det ser vanvittig lækkert ud, Valdemarsro! Det kunne jeg godt tænke mig at prøve engang, når vi skal have gæster. Og især efter din anbefaling :-)
Rigtig godt nytår til jer!
Vi har et par gange fået leveret fra Meyers Nytårsaften og det har også været perfekt. Et godt og lykkebringende Nytår til dig og husbonden og man må sige at 2009 bliver skelsættende for jer :-)
I den grad godkendt :)